Δώδεκα ακαταμάχητα τραγούδια επιλέγει η Κρυσταλλία για να πάρει σάρκα και οστά η παρθενική προσωπική και ολοκληρωμένη δουλειά της. Η Κρυσταλλία υποδέχεται μαζί με την άνοιξη τον πρώτο προσωπικό δίσκο της και με μεγάλη χαρά τον μοιράζεται μαζί μας!

Η πολυτάλαντη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός εξελίσσεται διαρκώς ερμηνευτικά και καλλιτεχνικά. Συνδυάζοντας με ασύλληπτη μοναδικότητα τις πλουραλιστικές μουσικές καταβολές της, τις εντάσσει στην επιτομή μία πολύπλευρης καλλιτεχνικής φυσιογνωμίας.

Το άλμπουμ περιέχει δώδεκα συνολικά τραγούδια πλημμυρισμένα από το απαράμιλλο ταμπεραμέντο της Κρυσταλλίας. Ακαταμάχητες ρυθμικές μελωδίες, αξιοπρόσεχτες μπαλάντες και παρορμητικές λάτιν πινελιές, όλα πλαισιωμένα από τις αφοπλιστικές ερμηνείες της Κρυσταλλίας, είναι τα βασικότερα στοιχεία που σκιαγραφούν τη μουσική παλέτα στο CD «Θέμα Χαρακτήρα».

Ως επιστέγασμα, από το σύνολο δεν απουσιάζει και το ισπανόφωνο στοιχείο. Η χαρισματική Κρυσταλλία χαρίζει δύο εκτελέσεις από τα νέα τραγούδια της στα ισπανικά.

Τα περισσότερα τραγούδια υπογράφει με δεξιοτεχνία η Κρυσταλλία ιδιοχείρως. Στους στίχους συνεισφέρουν και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος με το Σπύρο Γραμμένο. Ένα τραγούδι έχει γράψει μουσικά και ο Rous πάνω σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Συνδράμουν επίσης ο Στέλιος Δάβαρης, ο Δημήτρης Τζάνος, η Rosanna Mailan Sevila και ο Julian Andres Bernal.

Η Κρυσταλλία έχει επιμεληθεί και τις ενορχηστρώσεις και την παραγωγή του δίσκου από κοινού με τον ανερχόμενο και ήδη αναγνωρισμένο συνθέτη Αλέξανδρο Λιβιτσάνο, του οποίου η σουίτα «Circular Argument» κυκλοφορεί διεθνώς με το ιστορικό σήμα της φημισμένης Decca Records.

Το ξεχωριστό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι αυτή η δουλειά είναι πράγματι… «Θέμα Χαρακτήρα». Του εξαιρετικού χαρακτήρα της Κρυσταλλίας!

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε την Κρυσταλλία στα κοινωνικά δίκτυα:
– Facebook: facebook.com/CrystalliaOfficial
– Twitter: twitter.com/Crystallia__
– Instagram: instagram.com/crystallia__

Πηγή: Hit-Channel.com