Το αγαπημένο κινηματογραφικό φθινοπωρινό ραντεβού της Αθήνας θα διεξαχθεί από τις 20 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου στους γνωστούς κινηματογράφους ΔΑΝΑΟΣ 1 & 2ODEON ΟΠΕΡΑ 1 & 2ΙΝΤΕΑΛΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ και Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με ένα  που περιλαμβάνει 108 μεγάλου μήκους ταινίες57 μικρού μήκους και 3 Διαγωνιστικά Τμήματα!

Το κέντρο της Αθήνας μεταμορφώνεται σε μία δεκαήμερη κινηματογραφική γιορτή, με τις πιο συζητημένες πρεμιέρες της χρονιάς, μοναδικά αφιερώματα, πολυαναμενόμενα μουσικά φιλμ, την καλύτερη σοδειά των ετήσιων ντοκιμαντέρ αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, πάρτι, ειδικές προβολές και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το φετινό  ανακοινώθηκε στην Συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στον πολυχώρο του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, απο τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ, Λουκά Κατσίκα.

Μπορείτε να ξεφυλίσσετε το αναλυτικό  προβολών παρακάτω, αλλά και να διαβάσετε τις επόμενες μέρες τις προτάσεις μας – το Newsmag θα είναι παρών στίς Νύχτες Πρεμιέρας –  για τις ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε, μαζί με μια πιο κοντινή ματιά στο μουσικό τμήμα του φεστιβάλ.

Stay tuned…

 

Πηγή: newsmag.gr