Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που οι λέξεις “συνάντηση κορυφής” αποκτούν πραγματικό νόημα! Τι καλύτερο σκέφτεστε από μια μαγική βραδιά ντυμένη με την μοναδική φωνή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη υπό τις συνθέσεις του Σταύρου Ξαρχάκου;

Αυτό το καλοκαίρι η χαρισματική ερμηνεύτρια ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη θα συναντήσει για πρώτη φορά τον μεγάλο μας συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο!

Η σπίθα άναψε πέρυσι στο Καλιμάρμαρο στην συναυλία του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.

Και χωρίς δεύτερη σκέψη “γεννήθηκε Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ”! Μία συνάντηση κορυφής, μια καλλιτεχνική συνεργασία υψηλού επιπέδου που θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές, μια μουσική σύμπραξη που όλοι ξέρουμε πόσο θα συγκινήσει .

Ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος θα συναντηθεί επί σκηνής με τη μοναδική ερμηνεύτρια σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα διευθύνει ο ίδιος , και στο οποίο θα ακουστούν τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η υπέροχη αυτή συνεργασία θα πραγματοποιηθεί και στο ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ,  ΧΛΕΜΟΥΤΣΙ τη Τετάρτη 26 Ιουλίου και ώρα 21:30.

Μαζί τους θα βρίσκεται δεκαμελής ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.

Καλοκαίρι 2017. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντά τον Σταύρο Ξαρχάκο. Μια συνάντηση από αυτές που είναι βέβαιο ότι θα αφήσουν ισχυρό αποτύπωμα στη μνήμη και στη καρδιά μας, ένα μαγνητικό πεδίο γεμάτο μουσική, δύναμη και συναίσθημα.

Σημεία προπώλησης :

ΠΥΡΓΟΣ : Βιβλιοπωλείο Κορκολής

ΑΜΑΛΙΑΔΑ : 1. Βιβλιοπωλείο Βιβλιοχώρος

2. Βιβλιοπωλείο Πανόραμα

ΓΑΣΤΟΥΝΗ : Βιβλιοπωλείο Πανόραμα

ΛΕΧΑΙΝΑ : Οπτικά Zoel Ζωή Γεωργιτσοπούλου

ΒΑΡΔΑ : Οπτικά Zoel Ζωή Γεωργιτσοπούλου

ΚΥΛΛΗΝΗ : Πρακτορείο Ταχυδρομικό Τρύφωνα Κόλλια

Τιμή γενική είσοδος : 15 ευρώ

ΑΜΕΑ – ΦΟΙΤHTΙΚΑ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΑΙΔΙΚΑ : 13 ευρώ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ART TC LIVE