Καλό μήνα σε όλους και ξεκινάμε με τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου μας, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Ανταλλαγή πληροφοριών

Κριός

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου σε βοηθά να ξεχωρίσεις, αλλά βέβαια έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος. Καλό είναι, λοιπόν, να αναδείξεις τις αρετές του μυαλού σου και τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης σου για να δώσεις λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και όχι την… επιπολαιότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Δήμητρα στον Λέοντα σε ωθεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση με σημαίνοντα πρόσωπα, ενώ συμβάλλει θετικά σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό δρομολογεί την αποκάλυψη μυστικών ή παρασκηνιακών καταστάσεων, που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η ημέρα προσφέρεται για κοινωνικές δραστηριότητες, αφού η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ανανεώνει τα ενδιαφέροντά σου. Επιπλέον, σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα επεισοδιακό reunion.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Κριό, οι εξελίξεις τρέχουν γρηγορότερα από όσο θα επιθυμούσες, ίσως, μάλιστα, ενοχληθείς από την προχειρότητα ή τη βιασύνη με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες τις καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, η αμεσότητα έχει κι αυτή τα καλά της, αφού δεν αφήνει τις καταστάσεις να λιμνάσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου έχει τον τρόπο να σε κάνει συμπαθή ακόμη και στους πιο δύσκολους χαρακτήρες, η ουσία όμως είναι πως η επιβράβευση των προσπαθειών σου και η δικτύωσή σου με «ανώτερα κλιμάκια», θα μετρήσει υπέρ σου, όσο κι αν κάποιοι/ες σε ζηλεύουν και σε σχολιάζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Αν πραγματικά θέλεις να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό θέμα σου, καλό είναι να μην αγνοήσεις κάποιες πληροφορίες που θα μάθεις από άτομα που κινούνται στον χώρο και γνωρίζουν πολλά. Επιπλέον, με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Κριό, μπορείς να κερδίσεις περισσότερα, εφαρμόζοντας έξυπνες λύσεις ή κάνοντας τα αναγκαία παζάρια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό σου υπόσχεται μια ημέρα με πολλές εναλλαγές παραστάσεων αλλά και αναβιώσεις καταστάσεων του παρελθόντος, που σίγουρα θα σου αφήσουν τόσο θετικές, όσο και αρνητικές εντυπώσεις. Επιπλέον, καλείσαι να γίνεις πιο ομαδικός/η «παίκτης/α», αφού για να πετύχεις τους στόχους σου, θα χρειαστείς και τη συνδρομή των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με την Δήμητρα στον Λέοντα οφείλεις να γίνεις πιο επικοινωνιακός/η στις επαγγελματικές κινήσεις σου, ώστε να προσελκύσεις άτομα ή φορείς, που μια συνεργασία μαζί τους θα σε ωφελήσει πολλαπλά. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών που έχουν μείνει ημιτελείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να «παίξεις» με ανθρώπους και καταστάσεις, χωρίς να δεσμεύεσαι για κάτι. Επιπλέον, μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, πολλαπλασιάζοντας τις ευχάριστες στιγμές σου, ίσως, μάλιστα, βρεθείς με άτομα που έχεις να δεις καιρό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Κριό τείνει να σε «ξεβολέψει», δημιουργώντας διαρκώς νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν δεν έχεις στον νου σου ένα συγκεκριμένο πλάνο, είναι πιθανό να χάσεις την μέρα σου, προσπαθώντας να αντεπεξέλθεις στα καπρίτσια των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Δήμητρα στον Λέοντα θα σε βοηθήσει στη βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου, αλλά και στο να δικτυωθείς με τα κατάλληλα πρόσωπα, κάτι που θα έχει έμμεσες και θετικές συνέπειες στην καριέρα σου. Παράλληλα, με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Κριό, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Κριό, τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα αλλάζουν γρήγορα και συχνά έξω από τον έλεγχό σου, μπορείς όμως να δώσεις ένα τέλος σε αυτό το.. χάος, αν επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη, ώστε να αποφύγεις αχρείαστα έξοδα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes