Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Άρης στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, με αφορμή, είτε ένα οικονομικό ζήτημα είτε την παρέμβασή του στα προσωπικά σου. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο σε θέλει πιο ριψοκίνδυνο/η στις οικονομικές επιλογές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, οι κοινωνικές και επαγγελματικές πιέσεις μπορεί να σε φτάσουν «στο αμήν», πολύ περισσότερο που κάποιοι/ες γύρω σου «παίζουν» με τα νεύρα σου και δε θέλεις και πολύ για να ξεσπάσεις κατά δικαίων και αδίκων! Ωστόσο, με τις διαμάχες δεν πρόκειται να πετύχεις και κάτι σπουδαίο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Με τον Άρη και τον Ουρανό να σου… υπενθυμίζουν την παρουσία τους είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσεις μια μεγάλη έκπληξη, που σίγουρα θα ανατρέψει τα όσα νόμιζες για ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, που τελικά δρα υπόγεια και σε βάρος σου. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου μπορεί να συμβεί το «απίθανο».  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Άρης στον Υδροχόο σε θέλει άμεσο και αποφασιστικό στα οικονομικά σου, αφού ίσως σου εμφανιστεί μια σπάνια ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου κι εδώ είναι που καλείσαι να ρισκάρεις. Θα πρέπει, ωστόσο, να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά», που μπορεί να «κτυπήσουν»… έτσι ξαφνικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αφού έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα, ίσως όμως και να δοκιμαστείς από μια ξαφνική ανατροπή των δεδομένων στην καριέρα σου. Επιπλέον, ο Άρης απέναντί σου σε καλεί να διοχετεύσεις την πλεονάζουσα ενέργειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Άρης στον «οίκο» των εργασιακών σου μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με τις επιθυμίες ή τα συμφέροντα κάποιων, που, μάλιστα, πιθανόν να σου εναντιωθούν, ξεπερνώντας τις «κόκκινες γραμμές» σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να θίξει τις σταθερές σου, μέσα από αποκαλύψεις για τη δράση ατόμων που εμπιστευόσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο ενεργός Ουρανός θα προκαλέσει μια μη αναμενόμενη εξέλιξη στα οικονομικά σου, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να «κυνηγήσεις» την έκπληξη και να μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο. Επιπλέον, ο Άρης στον Υδροχόο γίνεται «ο δικηγόρος του διαβόλου» σε μια ρήξη με αφορμή ένα προσωπικό σου θέμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Άρης στον Υδροχόο φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και φαίνεται πως δεν έχεις άλλη λύση από το να… μπεις στην μάχη, είτε πρόκειται για ζητήματα υποχρεώσεων του καθενός είτε για τεχνικές εργασίες που πρέπει να γίνουν άμεσα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Άρης στον Υδροχόο επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σου κι εδώ είναι που ισχύει το «όποιος βιάζεται σκοντάφτει»! Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς ποικίλες αυθαιρεσίες ή απρόσεκτες επιλογές συγγενών και γνωστών, ως προς τις πνευματικές αναζητήσεις σου όμως φαίνεται πως αναπτύσσεις μια ιδιαίτερη δυναμική!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Υδροχόο σου ασκεί πιέσεις στον οικονομικό τομέα, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τα «παρατράγουδα» θα πρέπει να μην εμπλέξεις σε αυτά ένα πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε αισθηματικά. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός σου συνιστά να μην ακολουθήσεις «την πεπατημένη» στα επενδυτικά πλάνα σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε… αγαστή συνεργασία με τον Ουρανό σε ωθεί να αλλάξεις πολλά στη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε κρατάνε εγκλωβισμένο/η σε μια «μετριότητα», κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν «βολευτεί» με την αδράνεια-ανοχή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο ενεργός Ουρανός σου ανοίγει την όρεξη για να δοκιμάσεις κάτι νέο και συναρπαστικό, από την άλλη πλευρά όμως, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποιες ενοχλητικές αποκαλύψεις, ιδιαίτερα σε σχέση με τη δράση ατόμων του περιβάλλοντος σου, που φέρθηκαν «σκάρτα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes