Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να είσαι πολύ πιο καχύποπτος/η σε οικονομικά ζητήματα και να μην ενδώσεις ούτε σε κάποιον/α που πρακτικά σε εκβιάζει, «πατώντας» πάνω στην ανάγκη σου, ούτε όμως και στον… πλεονέκτη εαυτό σου, που μπορεί να πάει για τα πολλά, χάνοντας τελικά και τα λίγα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Ήλιος απέναντί σου σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή «κόβοντας μαχαίρι» τις πολιτικές που σε έφεραν σε αδιέξοδο, αλλά και τις «τοξικές» σχέσεις. Ίσως, μάλιστα, μάθεις κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις τη «μεγάλη απόφαση», αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται πίσω από την πλάτη σου και αφορούν κυρίως σε μια συνεργασία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να ψάξεις και να βρεις τι κρύβεται πίσω από κάποιες εξελίξεις, αφού φαίνεται ότι κάποιος/α σε κατασκοπεύει ή προσπαθεί να σε χειραγωγήσει. Έχεις όμως κι εσύ τις «άκρες» σου, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Επιπλέον, καλείσαι να προβείς σε μια ριζική ανανέωση του εξοπλισμού σου

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, είναι πιθανό όμως αυτό να δημιουργήσει αντιδράσεις σε φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα που σε θέλουν… κατά δικό τους! Ίσως, μάλιστα, υπάρξουν υπόγειες «τριβές» και κακεντρεχή σχόλια αλλά σε κάθε περίπτωση εσύ μη «λερωθείς».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ήλιος στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων στα περιουσιακά σου, ίσως, μάλιστα, αποκαλυφθεί κι ένα έντονο παρασκήνιο σε βάρος σου, αλλά… ό,τι έγινε, έγινε και μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μια κατάσταση με «μπαλώματα». Επιπλέον, καλείσαι να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, πετώντας εκείνα που δε χρειάζεσαι πια

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου, παρέχοντάς σου πολύτιμες πληροφορίες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, από την άλλη πλευρά όμως στην καθημερινότητά σου κινδυνεύεις να εμπλακείς σε κακεντρεχή σχόλια ή σε «τεχνικές παρακολούθησης», που απλά

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε ωθεί να κερδίσεις περισσότερα, ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια σχετική πρόταση, φρόντισε ωστόσο η αναβάθμισή σου να μην έχει ένα βαρύ τίμημα ως προς τις ελευθερίες σου, αφού σε «πολιορκούν» κυκλώματα. Αν πάντως είσαι… απλά τυχερός/η, τότε θα ωφεληθείς από μια ζημιά ή απώλεια άλλου/ης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου ορίζει μια κρίσιμη καμπή στη ζωή σου κι ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για γενναίες αποφάσεις. Αν, πάλι, σου γίνει κάποια πρόταση, μη βιαστείς να την αποδεχθείς, πριν διερευνήσεις προσεκτικά τι μπορεί να κρύβει από πίσω της. Επιπλέον, καλείσαι να αποκρούσεις μια αυτοκαταστροφική διάθεση ή μια αίσθηση ματαιότητας

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να φροντίσεις οτιδήποτε έχει σχέση με την υγεία ή τη διατροφή σου, προλαβαίνοντας ενδεχομένως μια δυσάρεστη εξέλιξη. Το ίδιο ισχύει για ζώα ή φυτά που έχεις υπό την επίβλεψή σου. Επιπλέον, στα εργασιακά σου φαίνεται πως κάποιος/α έχει αποφασίσει για σένα, χωρίς εσένα και μάλλον θα κληθείς να τοποθετηθείς απέναντι σε «τετελεσμένα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με συμφέροντα και κυκλώματα κι εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ώστε να μη μπλέξεις σε καταστάσεις από τις οποίες δε θα είναι εύκολο να αποτραβηχτείς. Ίσως, πάλι, σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε μια προσπάθεια όπου τα πράγματα δεν είναι τόσο «αθώα», όσο φαίνονται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς στην καριέρα σου, όπου κάτι «ύποπτο» συμβαίνει, ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε ένα πεδίο σύγκρουσης μεγάλων συμφερόντων, μπαίνοντας σε δίλημμα για το αν τελικά θα αποκαλύψεις τις «βρώμικες» συναλλαγές ή απλά θα… εξαγοράσεις τη σιωπή σου, ύστερα από μια διόλου ευκαταφρόνητη πρόταση που θα σου γίνει και μάλλον θα σε αιφνιδιάσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε θέλει πιο υποψιασμένο/η σε σχέση με «στημένες» καταστάσεις ή υπονομευτικές πρακτικές στο περιβάλλον σου, αλλά και για ένα νομικό ζήτημα, που κρύβει παγίδες. Επιπλέον όμως, ευνοεί την έρευνα σε όλα τα επίπεδα, ίσως, μάλιστα, πέρα από τις καθαρά επιμορφωτικές δραστηριότητές σου, «ξεσκεπάσεις» τελικά ένα κύκλωμα που δρα υπογείως.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes