Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματά σου, αφού μπορεί να λάβεις βοήθειες και απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί, αλλά και να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο. Παράλληλα βέβαια, την ώρα που κάποιοι άλλοι… κάθονται, εσύ αγχώνεσαι και αγωνιάς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε παραπέμπει στα οικονομικά σου, όπου καλό είναι να μην ποντάρεις και τόσο στην τύχη σου, όσο στην ικανότητά σου να «κόβεις» από εκεί που περισσεύει και να δίνεις όπου είναι αναγκαίο. Επιπλέον, μια έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις κακοτοπιές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές όσο και τα μειονεκτήματα σου! Σε κάθε περίπτωση όμως, το γενικότερο κλίμα είναι συμβατό με τον χαρακτήρα και τις αντιλήψεις σου, οπότε μάλλον κερδισμένος/η ή δικαιωμένος/η θα βγεις σε πρακτικά θέματα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να μείνεις για λίγο μόνος/η, προκειμένου να συντονιστείς με το «μέσα» σου και να αποφύγεις εξωτερικές εντάσεις που σε φθείρουν, ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις πως και η μοναχικότητα έχει τις δικές της δημιουργικές στιγμές. Επιπλέον, καλό είναι να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και τη διατροφή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται μια σχετική κοσμοσυρροή στην «αυλή» σου, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, διατηρώντας φυσικά τα σκήπτρα της προσοχής και του ενδιαφέροντος. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη θα σου δώσει χρήσιμες πληροφορίες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να ρυθμίσεις μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου ή τη δημόσια παρουσία σου. Φρόντισε, λοιπόν, ώστε η έκθεσή σου στο κοινό να γίνει με άρτιο τρόπο, ξέροντας ότι στην παρούσα φάση η επικοινωνία προηγείται της ουσίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στους Διδύμους εμπλουτίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, αλλά και τη διάθεση σου να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις είτε διά ζώσης είτε στο διαδίκτυο. Ίσως, μάλιστα, να έρθεις σε επαφή με άτομα που ξέρουν πολλά για ένα θέμα, κράτα όμως και μια επιφύλαξη σε σχέση με την… αξιοπιστία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Διδύμους αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο το να χειριστείς πιο ορθολογικά τα έξοδά σου και σε αυτό θα σε βοηθήσει και μια πληρέστερη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον κόσμο των αγορών. Παράλληλα, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στους Διδύμους σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία που υπόσχεται πολλά κι έστω τα μισά να πραγματοποιηθούν θα είσαι μια χαρά! Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείς προσωρινά από πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου και δεν αποκλείεται να κερδίσεις πολλά από την «καπατσοσύνη» σου σε μια επαγγελματική υπόθεση που κάποιοι άλλοι αδυνατούν να χειριστούν. Από την άλλη πλευρά όμως, δε θα τα καταφέρεις το ίδιο καλά εκεί όπου απαιτείται συγκέντρωση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να «παίξεις» με πρόσωπα και καταστάσεις αναδεικνύοντας την ευφυΐα σου ή απλά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται όντας κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε παλιά είτε… νέα! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σε πιέζει να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους δίνει προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου και ίσως ήρθε η ώρα να αφήσεις κατά μέρος τα πολλά λόγια και να δεις τι μπορεί να γίνει στην πράξη. Επιπλέον, πιθανό να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις στον χώρο σου ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes