Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή την οικογένειά σου, μέχρι τουλάχιστον να εκλείψουν τα κάθε είδους προβλήματα. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού αλλάζει τις οικονομικές προτεραιότητές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να εντρυφήσεις στο προσωπικό ή το συλλογικό παρελθόν, με τη συνδρομή ενδεχομένως και κάποιων γνωστών ή συγγενών που έχουν να σου διηγηθούν πολλά. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις ρότα, πριν αναγκαστείς να το πράξεις λόγω «ανωτέρας βίας».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αναβιώσει μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, είτε έχεις να λαμβάνεις είτε να… δίνεις! Επιπλέον, σε καλεί να φροντίσεις για την επαρκή τροφοδοσία σου σε αγαθά. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα πρέπει να κινηθείς σχετικά ανορθόδοξα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως τελικά παγιδευτείς, χάνοντας μεγάλο μέρος του ρεαλισμού σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει σπάνιες στιγμές με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, συνάμα όμως πριμοδοτεί ένα «γύρισμα» της τύχης, με τα «σίγουρα» να γίνονται αμφισβητήσιμα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να λάβεις σοβαρά υπόψη σου ένα όνειρο, αλλά και να «αφουγκραστείς» τους ρυθμούς της φύσης σε κάποιο είδος «ησυχαστήριου». Μπορεί, μάλιστα, να επισκεφθείς ένα «ιστορικό» μέρος με ιδιαίτερη ενεργειακή φόρτιση. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να κάνεις την έκπληξη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η νοσταλγική Σελήνη στον Καρκίνο επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα του παρελθόντος και μνήμες, ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε μέρη και παρέες που σου ξυπνούν έντονα συναισθήματα. Παράλληλα, βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού πριμοδοτεί «απίθανες» καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να σου τύχει κι ένα απρόσμενο συναπάντημα-ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να συνεχίσεις την παράδοση και να ποντάρεις περισσότερα στις σχέσεις με τους οικείους σου στα πλαίσια μιας υπόθεσης που τείνει να εξελιχθεί σε καθαρά οικογενειακή. Παράλληλα, μια απρόσμενη πρόταση μπορεί να αλλάξει τα πάντα στον οικονομικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να διερευνήσεις το παρελθόν, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε συλλογικό, ενώ είναι πιθανό να συναντήσεις και κάποιες παλιές αγάπες σου, δίνοντας ίσως μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού απελευθερώνει την έκφρασή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, φαίνεται πως έχεις να… λαμβάνεις από την οικογένειά σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα κληροδότημα ή μια αντίκα αξίας ή απλά να… βολευτείς στην μητρική φροντίδα! Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού αντίκειται στην όποια ανάγκη σου για ασφάλεια, αναμένονται, λοιπόν, αλλαγές και ανατροπές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε συνεργάτες ή πρόσωπα, που αγαπάς με συνέπεια να γίνεις… ανεξήγητα συγκαταβατικός/η σε ζητήματα, που μέχρι χθες ήταν «κόκκινο πανί» για σένα! Κι εδώ το παράδοξο είναι πως την ίδια στιγμή κάποιοι δικοί σου ενδέχεται να έχουν ιδιαίτερα αρνητικές αντιδράσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Καρκίνο θα σου δώσει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις αδιάθετο ή παλαιό υλικό στη δουλειά σου, μπορεί όμως να επαναφέρει στο προσκήνιο και μια παλιά ενόχληση στην υγεία σου, που πίστευες πως είχε ξεπεραστεί οριστικά. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να αναδείξεις τις ιδιαίτερες ικανότητες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο αναβιώνει σχέσεις ή καταστάσεις του παρελθόντος κι είναι πιθανό να συναντηθείς με γνώριμους από το παρελθόν, αλλά και να ασχοληθείς ξανά με ένα παλιό ενδιαφέρον σου. Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σηματοδοτεί απρόοπτα ή σπάνιες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes