Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια απρόβλεπτη εξέλιξη στα οικονομικά σου ή να αναδείξει μη αναμενόμενα εμπόδια, που προέρχονται από ιδιότροπους χαρακτήρες κι εδώ είναι που θα φανεί το πόσο καπάτσος/α είσαι! Επιπλέον, «οφείλεις» να κυνηγήσεις την έκπληξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να διαφοροποιηθείς από τον «συνήθη» εαυτό σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να πέσεις θύμα απρόβλεπτων καταστάσεων. Ίσως, μάλιστα, να «πάθεις» από τη συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός κοντινού σου προσώπου, αρνούμενος/η να συντονιστείς με μια νέα πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει αλλαγές στα εργασιακά σου, είτε αυτές αφορούν στο προσωπικό που απασχολείς είτε στην ανανέωση του εξοπλισμού σου. Επιβάλλεται, μάλιστα, να ποντάρεις σε αδόκιμες λύσεις και «αουτσάιντερ». Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις ένα σπάνιο ζώο ή φυτό.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Το πέρασμα της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό ανοίγει μια μικρή παρένθεση σε σχέση με το σπίτι σου ή τον τόπο διαμονής σου, με παλιές καταστάσεις να διεκδικούν μερίδιο στο παρόν σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να διαπραγματευτείς εκ νέου ένα περιουσιακό θέμα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, η ημέρα σου δε θα εξελιχθεί «ήρεμα κι απλά», ίσως, μάλιστα, στο σπίτι και την οικογένειά σου, πέρα από τια αλλαγές, να προκύψουν και κάποια συμβάντα ή συμπεριφορές που θα σε ξενίσουν ή θα σε σοκάρουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει κοντά σε ξεχωριστούς ανθρώπους, ενώ αναδεικνύει και την τάση σου για κάτι νέο ή πρωτότυπο. Επιπλέον, είναι πιθανό να δοκιμάσεις αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις. Την ίδια στιγμή, βέβαια, να… φοβάσαι τα «σίγουρα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε ωθεί να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή εξεζητημένο, παραμερίζοντας ίσως ανάγκες που οι περισσότεροι θεωρούν ως βασικές. Μπορεί, ακόμη, να σου φέρει ένα απρόβλεπτο έσοδο, αλλά αν θεωρείς ως δεδομένη μια παροχή, τότε ενδεχομένως να εκπλαγείς δυσάρεστα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού ανανεώνει την εμφάνισή σου και «βγάζει στη φόρα» τα ιδιαίτερα ταλέντα σου, ενώ σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις πρόσβαση σε πρόσωπα ή κύκλους που θεωρούνται δύσκολοι στην προσέγγισή τους. Αντίθετα όμως, μια υπόθεση που δείχνει εύκολη μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε μπελά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Το πέρασμα της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό σου επιτρέπει να έρθεις σε επαφή με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν σου, δεν αποκλείεται, δε, να αναβιώσουν παρέες και ενδιαφέροντα, έστω και σαν μια παρένθεση, που θα σε ανανεώσει μέχρι… νεωτέρας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού ανατρέπει το σκηνικό στις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις, και το βέβαιο είναι πως θα γίνουν πράγματα που δε συνηθίζονται, αλλά τελικά μάλλον θα σου… αρέσουν, αφού θα έχουν ιδιαίτερο στιλ! Επιπλέον, ενθαρρύνει το άνοιγμά σου σε κύκλους ή πρόσωπα που διακρίνονται από έναν ξεχωριστό τρόπο ζωής!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες πτυχές σου και να… τρελάνεις ξανά κόσμο, είτε με την εμφάνισή σου είτε με τις επιλογές σου. Αν, βέβαια, παρ’ ελπίδα, έχεις μπει σε ένα «βολικό» μονοπάτι στην καριέρα σου, πιθανόν να… ξεβολευτείς από μια πρόκληση που θα σε «ξυπνήσει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Στα οικονομικά σου, με το πέρασμα της ανάδρομης Αφροδίτης στον Ζυγό, αποκτά προτεραιότητα η ρύθμιση παλαιών υποθέσεών σου, ενώ αν αντιμετωπίζεις έλλειψη ρευστότητας, η επιστροφή κάποιων δανεικών θα σε βοηθήσει όχι μόνο να «επιβιώσεις», αλλά να αποκτήσεις κάτι που ήθελες από καιρό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes