Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τα εργασιακά σου, αρκεί να αξιοποιήσεις τις τεχνικές γνώσεις σου και να γίνεις… λίγο πιο επιμελής και σχολαστικός/η ως προς την άσκηση των καθηκόντων σου. Κι αν δε διαθέτεις την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός θέματος, απευθύνσου σε αυτούς/ες που ξέρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να φροντίσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως, μάλιστα, σου το ανταποδώσει με ανάλογο τρόπο. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να εξασκηθείς στο «παίζω και μαθαίνω». Παράλληλα, βέβαια, η Αφροδίτη στον Ζυγό παράγει σφοδρές έλξεις και απώσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να φροντίσεις και να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό, αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο σε παραπέμπει σε ένα ταξίδι με παρέα ή προς συνάντηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει αλλά και στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για τις ζωές των… άλλων! Επιπλέον, σου δίνει το κίνητρο για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό έρχεσαι πιο κοντά σε άτομα με τα οποία έχεις μια πρόδηλη επικοινωνιακή και όχι μόνο «χημεία». Ίσως, μάλιστα, μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων να ανάψει την «σπίθα» της επιθυμίας και για άλλα πράγματα πιο «ακραία» είτε με την καλή είτε με την κακή έννοια του όρου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο και να σε θέτει ενώπιον ποικίλων προκλήσεων, δεν έχεις παρά να πάψεις να… μαδάς την μαργαρίτα και να λειτουργήσεις πιο αποφασιστικά, αφού αλλιώς κινδυνεύεις να άγεσαι και να φέρεσαι από τις γνώμες των άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να μην παραμελήσεις την υγεία και τη διατροφή σου, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να ακολουθήσεις κατά γράμμα συμβουλές ή κανόνες, προκειμένου να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα, βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ωθεί να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια καλή φιλική σχέση «κτισμένη» πάνω στο αμοιβαίο ενδιαφέρον σας για κοινωνικά και εργασιακά θέματα. Ίσως, μάλιστα, να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, που το ένα μέλος της βοηθά το άλλο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος κι επειδή υστερείς σε πρακτικό πνεύμα, για να μη γίνουν όλα «κουλουβάχατα» ας είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η στο έργο σου και να μην κάνεις «του κεφαλιού σου» αλλά να λάβεις υπόψη σου τις εισηγήσεις των ειδικών!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις μετακινήσεις και τις επαφές σου με γνωστούς ή συγγενείς, αλλά και με τεχνοκράτες κάθε είδους. Επιπλέον, οφείλεις να δεις και τις λεπτομέρειες ενός νομικού θέματος. Παράλληλα, η ερωτοχτυπημένη Αφροδίτη στον Ζυγό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μεγάλη αναστάτωση ή σε μια «αψιμαχία»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να γίνεις πιο ρεαλιστής/α στα οικονομικά σου, επιστρατεύοντας αν χρειαστεί και κάποιον ειδικό, ιδιαίτερα σε ζητήματα φόρων ή δανείων. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ζυγό σε ωθεί να εκφράσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου με ένταση και πάθος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στην Παρθένο θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, αλλά και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ωφεληθείς από την καλή εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα, ιδιαίτερα αν τηρείς σχολαστικά τους κανόνες καλής συμπεριφοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes