Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Σίγουρα είσαι καλός/η στους αγώνες, μα σήμερα καλείσαι να αποδείξεις ότι μπορείς και στις… ανέσεις! Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζονται η Σελήνη και η Αφροδίτη απέναντί σου, μέσα από ευχάριστα μηνύματα και πολύ περισσότερο μια νέα συνεργασία. Επιπλέον, αναμένονται καινούργιες και «σημαίνουσες» γνωριμίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ζυγό σου παρέχουν ποικίλες ευκολίες στα εργασιακά σου και η ημέρα προσφέρεται είτε για να αναζητήσεις εργασία είτε για να διευρύνεις το πελατολόγιό σου και να επεκτείνεις τη δράση σου. Βέβαια, η καλύτερη δουλειά είναι να… κάθεσαι και να σου τα φέρνουν έτοιμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ζυγό σε θέλουν χαρούμενο/η κι ευδιάθετο/η, δίνοντάς σου φυσικά και τα ανάλογα ερεθίσματα. Ξέχνα, λοιπόν, σκοτούρες πίκρες και φαρμάκια, χαμογέλασε και δείξε στους άλλους, μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και θα είναι κρίμα να χάσεις τη δική σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα οικογενειακό-περιουσιακό ζήτημα ή στην… χειρότερη, τον καλλωπισμό του χώρου σου. Επιπλέον, με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον Ζυγό είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις που θα σε ευχαριστήσουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλούν να απολαύσεις τα καλά της ζωής, χωρίς δεύτερες σκέψεις και εκμεταλλευόμενος/η τη θετική προδιάθεση των άλλων απέναντί σου. Αν, μάλιστα, σου γίνει μια πρόσκληση, μη διστάσεις να πεις το «ναι». Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι έξοδοι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοούν τα οικονομικά σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να… χαλαρώσεις κι εσύ, επιτρέποντας στον εαυτό σου κάποιες «πολυτέλειες». Είναι, μάλιστα, μια καλή ημέρα για αγορές ρούχων ή αξεσουάρ. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό σου φέρνει μια ευχάριστη είδηση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Μια… ζωή επικεντρώνεσαι στο να τα έχεις καλά με όλους για να έχεις διαθέσιμες «άκρες» κι αυτές ακριβώς έρχονται να ενεργοποιήσουν η Σελήνη και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, γι’ αυτό διώξε κάθε αρνητική σκέψη από το μυαλό σου και ατένισε το μέλλον σου με αισιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Σήμερα, με τη βοήθεια της τύχης μπορείς κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, παραμερίζοντας ίσως τις πιο ποιοτικές αναζητήσεις σου, προς όφελος των συμφερόντων σου. Κι αν το πράξεις, τότε ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω, δεν αποκλείεται μάλιστα να λάβεις μια υποστήριξη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ζυγό σου φέρνουν νέες γνωριμίες, που αν μη τι άλλο θα σε κάνουν να διασκεδάσεις. Αν, μάλιστα, συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, τότε θα σου ανοιχτούν και περαιτέρω προοπτικές, φτάνει μόνο να μην αρκεστείς σε υποσχέσεις, αφού αύριο μπορεί να «αδυνατίσουν»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Έχοντας ως «ατού» την παρουσία της Σελήνης και της Αφροδίτης στον 10ο ηλιακό οίκο σου, ίσως έφτασε η στιγμή να καρπωθείς τα καλά των… εύκολων λύσεων κι αυτές θα σου τις προσφέρουν «ισχυρά» πρόσωπα, αλλά και συνεργάτες. Έτσι κι αλλιώς, τα προσόντα σου είναι δεδομένα, οπότε απλά πάρε την ευκαιρία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Σήμερα, το δυνατό σου σημείο είναι η επικοινωνία με τον «έξω κόσμο», ίσως, μάλιστα, λάβεις και θετικές ειδήσεις. Όλα αυτά, ωστόσο, δε θα έχουν απαραίτητα μια «ποιοτική» διάσταση, αφού το ζητούμενο είναι να… γελάσει το χειλάκι σου και να ξεφύγεις από τις «σοβαροφανείς» καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ζυγό εξυπηρετούν τις οικονομικές σου βλέψεις και δεν αποκλείεται να έχεις τα τυχερά σου ή να αποκτήσεις κάτι «σπουδαίο». Αν, λοιπόν, νιώθεις πιεσμένος/η ή προβληματισμένος/η από όσα φέρνει η ζωή, μη… χολοσκάς, αφού ο τροχός γυρίζει και αναμένονται επιτυχίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes