Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η σύνοδος Ερμή-Δία σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα ή φορείς με οικονομική ισχύ, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει άρδην το σκηνικό προς το καλύτερο, τίθενται ωστόσο και κάποια ηθικά ζητήματα σε σχέση με την προέλευση, αλλά και την διαδρομή των κεφαλαίων ή των προϊόντων, που θα περιέλθουν στην κατοχή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή-Δία σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, φαίνεται όμως ότι τα μέσα που χρησιμοποιούν δεν είναι και τόσο «αγγελικά», πρόσεξε, λοιπόν, μην «εξαγοραστείς»! Παράλληλα, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον παίζει έναν μάλλον ύποπτο ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Δία μπορεί να αυξήσει την πελατεία σου ή τον κύκλο εργασιών σου, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά θα σου δώσει τη δυνατότητα να ενταχθείς σε μια μεγάλη εταιρεία ή ένα δίκτυο πωλήσεων. Από εκεί και ύστερα όμως, για να βγάλεις ακόμη περισσότερα χρήματα θα πρέπει να παρακάμψεις κάποιες ηθικές αρχές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η σύνοδος Ερμή-Δία επηρεάζει θετικά την ζωή σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα για περισσότερες διασκεδάσεις, ενώ αν έχεις παιδιά θα χαρείς από μια επιτυχία τους. Ενδέχεται, ωστόσο, ένα «νυχτοπερπάτημα» ή ένα «σκάνδαλο» να σου αποκαλύψει και την… σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η σύνοδος Ερμή-Δία ευνοεί κάθε είδους συναλλαγή σε σχέση με ακίνητα, αλλά και την πλήρη ανανέωση του οικιακού εξοπλισμού ή του γραφείου σου. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως για το χρήμα και τις ανέσεις φυλακιστείς τελικά σε ένα «χρυσό κλουβί»! Παράλληλα, η ημέρα δεν προσφέρεται για «ανοίγματα» στον οικονομικό τομέα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Δία σηματοδοτεί μια ευχάριστη καθημερινότητα, αλλά και την απόκτηση ενός μέσου που θα διευκολύνει κατά πολύ την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και δη τις επαγγελματικές, είναι πιθανό να τρέξεις «τζάμπα και βερεσέ».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή-Δία θα αναβαθμίσει θεαματικά τα οικονομικά σου, αυτό όμως μπορεί να γίνει και μέσα από διεργασίες που δεν είναι θεμιτές κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να αποφασίσεις, αν βάζεις το χρήμα πάνω από τις αξίες σου. Παράλληλα όμως, ο «θυμωμένος» Ποσειδώνας ενδεχομένως να αναδείξει ένα θέμα εμπιστοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η σύνοδος Ερμή-Δία σου ανοίγει τον δρόμο για μια επέκταση των δραστηριοτήτων σου και μάλιστα με άριστες προοπτικές, παράλληλα όμως με τον Ποσειδώνα να πλέκει συνωμοσίες… παρέα με τον Άρη, ένα «δικό σου» άτομο που περιβάλλεις με την εμπιστοσύνη σου, θα αποδειχθεί τελικά πως δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την σύνοδο Ερμή-Δία, εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για πράγματα που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά και τα οποία σχετίζονται είτε με προσωπικά είτε με επαγγελματικά θέματα. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια ακόμη μεγαλύτερη υποστήριξη, αν κάνεις «τα στραβά μάτια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ερμή-Δία θα σε φέρει σε επαφή με άτομα ή φορείς που διαθέτουν ισχύ και «άκρες», ωστόσο, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν μπορεί να είναι επιλήψιμες και μένει σε σένα να αποφασίσεις για το τι θα πράξεις για να έχεις καθαρή την συνείδησή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή-Δία σου ανοίγει μια μεγάλη «πόρτα» στον επαγγελματικό τομέα, από τη στιγμή όμως που θα την… περάσεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι κινδυνεύεις να χάσεις τα ηθικά σου ερείσματα, αποδεχόμενος/η πρακτικές που στοχεύουν αποκλειστικά στο κέρδος με οποιοδήποτε τίμημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Δία διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντές σου και σου προσφέρει αρκετές χαρές στην καθημερινότητά σου, μπορεί, ωστόσο, να σε φέρει σε επαφή και με κύκλους που απλά «πουλάνε» θεωρίες, προκειμένου να κερδοσκοπήσουν ή να χειραγωγήσουν συνειδήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «δραπετεύσεις» από τα προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes