Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

«Ψυχανεμίσματα»!

Κριός

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναδείξεις ένα κρυφό ταλέντο σου, αλλά και να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε για να συνεχίσεις μια παράδοση είτε για να ασχοληθείς με το ιστορικό μιας υπόθεσης. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να «φας» συναισθηματικό κόλλημα ή να «ξανακυλήσεις» σε μια κακή συνήθεια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς συμβάλλει σε όμορφες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως υπάρξουν και κάποιες «πονηριές» που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται, ενώ ανάλογο είναι το κλίμα και σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να «βγάλει στη φόρα» ένα μυστικό!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, οι εξελίξεις τρέχουν και κάποια πράγματα δε μπορούν να περιμένουν το πότε θα «ξεκολλήσεις». Καλό είναι, λοιπόν, να μην χαζεύεις και να επανακτήσεις την δυναμική σου, πριν χαθούν οριστικά οι ευκαιρίες σου. Ίσως, μάλιστα, καταστεί αναγκαίο να χρησιμοποιήσεις και λίγη από την «πονηριά» σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας προοπτικής, αλλά και την ενασχόλησή σου με οικογενειακές υποθέσεις. Επιπλέον, στη δουλειά σου φαίνεται να ευνοείσαι ύστερα από τη μεσολάβηση ενός προσώπου, που σε ξέρει από παλιά και βέβαια μη διστάσεις να ζητήσεις αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει δυνατές μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις από τα παλιά, κάτι, βέβαια, που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και μπορεί να «ακυρώσει» προσωρινά τη λογική σου. Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να εντοπίσεις την αρχική αιτία κάποιων πραγμάτων ή να διευκρινίσεις «θολά» σημεία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις κάποιες υποσχέσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Στην πορεία, βέβαια, δε θα λείψουν οι… διαψεύσεις και τα πισωγυρίσματα, οπότε μη «δένεις» καταστάσεις που σύντομα θα αποδειχθούν αίολες

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Χείρωνας απέναντί σου μπορεί να αναβιώσει μια πρώην συνεργασία σου, αλλά και να σε φέρει σε επαφή με πρεσβύτερους ή «βετεράνους» μιας υπόθεσης, που βέβαια θα σε «μπολιάσουν» με τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Επιπλέον, ενδέχεται να ασχοληθείς με οικογενειακά και περιουσιακά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου, αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά επαγγελματική ασχολία, που σίγουρα μπορεί να σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις, στην περίπτωση που έχεις φτάσει σε κάποιο αδιέξοδο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα». Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια προσωρινή μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο ενεργός Χείρωνας στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να σου προσφέρει κι ένα κληροδότημα μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Ίσως όμως η μεγαλύτερη συνεισφορά του είναι η δημιουργία ενός «ζεστού» οικογενειακού κλίματος και η ενημέρωσή σου για υποθέσεις του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, αποκτώντας κάποια αγαθά. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βάλεις στο περιθώριο κάθε αρνητικό συναίσθημα και να πάρεις τη ζωή πιο «χαλαρά», αντικαθιστώντας τις πιέσεις του «σήμερα» με τα όνειρα του… αύριο, αφού στην παρούσα φάση η πίστη σου στο καλύτερο είναι που «μετράει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes