Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σε φουλ δράση!

Κριός

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δε θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Ανάλογο καθεστώς επικρατεί και στις φιλίες σου, ίσως, μάλιστα, κληθείς να δώσεις λύσεις σε συναισθηματικά ζητήματα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή συγκρούσεις με άλλους/ες, αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό, ότι, δηλαδή, «δε γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά». Υπάρχουν, μάλιστα, όλες οι προδιαγραφές για να πετύχεις μια σημαντική νίκη ή μια σπουδαία επίδοση, αρκεί να προσπαθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Υδροχόο και η Δήμητρα στον Λέοντα αναδεικνύουν τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου και ενδεχομένως να «τουμπάρεις» πολλούς/ες με τα επιχειρήματά σου ή απλά με τον ενθουσιασμό σου. Επιπλέον, αναμένεται να ενταθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως, από βιασύνη ή απροσεξία, πάθεις κάποιο ατύχημα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον Υδροχόο και η Δήμητρα στον Λέοντα σε προσανατολίζουν προς την τακτοποίηση οικονομικών κυρίως υποθέσεων και αν κινηθείς αποφασιστικά, θα υπερκαλύψεις το πλάνο σου ή θα πετύχεις μια σημαντική χρηματοδότηση, έστω και μετά από μια διαπραγμάτευση «στην κόψη του ξυραφιού».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου και ο Άρης απέναντί σου θα σου δώσουν περισσότερες ευκαιρίες για να αναδείξεις τα προσόντα ή τις δεξιότητές σου, ενώ είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις που τις «ζύγιζες» για καιρό, έστω και κάτω από πίεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Δήμητρα στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να μάθεις ενδιαφέροντα μυστικά, μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια… δικά σου, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία! Επιπλέον, αναμένεται να ενημερωθείς για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και την διατροφή σου! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες στα προσωπικά σου, πρόσεξε, όμως, μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή «ανάρμοστες» από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή έκτακτα περιστατικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Δήμητρα στον Λέοντα σηματοδοτεί κινήσεις που θα ευνοήσουν την καριέρα σου και θα σε βοηθήσουν να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια». Όλα αυτά, ωστόσο, προϋποθέτουν από πλευράς σου τη σύνθεση διαφορετικών αντιλήψεων και κυρίως το «πάντρεμα» του οικονομικού συμφέροντος με την προσωπική ανάδειξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Δήμητρα στον Λέοντα τονίζει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, όσο… μακριά κι αν πας, γι’ αυτό οι μετακινήσεις και οι επαφές σου θα είναι περισσότερες από όσες συνήθως. Οφείλεις, ωστόσο, να επικεντρωθείς σε εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Δήμητρα στον Λέοντα προσδίδει θετικές προοπτικές στα οικονομικά σου, καλύπτοντας συνάμα αρκετές από τις επιθυμίες σου, μέσω των… άλλων, ίσως, μάλιστα, ωφεληθείς από μια συνεργασία! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Υδροχόο ενδεχομένως να συμβάλλει σε έντονες οικονομικές διαφωνίες ή διεκδικήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς, δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υποπέσεις σε γκάφες, είτε από βιασύνη είτε από άγνοια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Δήμητρα στον Λέοντα συνεισφέρει σε μια κινητικότητα στα εργασιακά σου, που μπορεί να περιλαμβάνει κι ένα νέο οργανόγραμμα, βασισμένο στην καλή συνεργασία. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια ανάλογη πρόταση ή να σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς και να διαφημιστείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes