Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Πλούσια κοινωνική ζωή

 

Κριός

Ο Ήλιος στον Καρκίνο συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός θετικού κλίματος στο σπίτι ή την οικογένειά σου και δεν έχεις παρά να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται. Ακόμα, είναι η κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσεις τον χώρο σου ή να τον εφοδιάσεις με όλα τα αναγκαία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο σε φέρνει σε επαφή με διακεκριμένα πρόσωπα, τα οποία, μάλιστα, ενδιαφέρονται για σένα με πολλούς τρόπους! Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε μια επωφελή επενδυτική συνεργασία, αλλά και στη διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ίσως δημοσιοποιηθούν κάποια προσωπικά σου δεδομένα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Οι συνθήκες ευνοούν μια συνεργασία, ικανή να σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα, πολύ περισσότερο αν έχεις διαπιστώσει στην πράξη ότι οι δυνάμεις σου δεν αρκούν για να τα καταφέρεις. Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει στη ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί πλέον να βάλεις στην άκρη έγνοιες και σκοτούρες και να απολαύσεις τα καλά της ζωής. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο σε κάνει πιο εξωστρεφή και σε ωθεί να συμμετάσχεις σε δρώμενα κι εκδηλώσεις, «μαζεύοντας» επαφές και διασυνδέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο σε καλεί να ενδιαφερθείς άμεσα για τα οικονομικά σου, αναζητώντας βοήθειες εκεί που οι δυνάμεις σου δεν αρκούν. Φαίνεται, μάλιστα, ότι ένα συμβόλαιο ή μια συνεργασία βρίσκεται «στα σκαριά», λύνοντάς σου τα χέρια σε μια υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός και «λάμπεις» μέσα από τα έργα σου, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα, ζητώντας κάτι περισσότερο από μια αναγνώριση των προσπαθειών σου, αφού, πέραν της δόξας, καλό είναι και το… χρήμα! Επιπλέον, η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στο ζώδιό σου σε καλεί να δικτυωθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σου προσδίδει κοινωνική λάμψη και διευκολύνει το έργο σου, φέρνοντάς σε κοντά σε «ισχυρά» πρόσωπα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου κι έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να «ρεφάρεις» μια πρόσφατη αποτυχία. Παράλληλα, η πρόσβασή σου σε προσωπικά μυστικά πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Καρκίνο απελευθερώνει την επιθυμία σου για ψυχαγωγικά ταξίδια και εκδρομές, ενώ σηματοδοτεί την έναρξη μιας σπουδής και το καλό είναι ότι εκλείπουν πλέον τα σχετικά εμπόδια. Παράλληλα, με την σύνοδο Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο φαίνεται πως μια υπόθεσή σου μπορεί να προχωρήσει, ύστερα από τη μεσολάβηση ενός προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο τονίζει και αναδεικνύει το έργο σου, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου για μια διάκριση και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιδείξεις τον γνωστό επαγγελματισμό σου. Σε αυτήν τη φάση, μια παρουσίαση του έργου σου ή μια καλά στημένη προώθησή του.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Μετά από ένα διάστημα… κόπων και βασάνων, ο Ήλιος απέναντί σου σε κάνει πιο αποτελεσματικό/η, ενώ σε φέρνει πλησιέστερα με άτομα που «σε πάνε» και μπορείς να περάσεις όμορφα και δημιουργικά μαζί τους. Επιπλέον, ευνοεί τη σύναψη μιας συμφωνία. Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις, αλλά και να δικτυωθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε βοηθά να «έρθεις στα ίσα σου» οργανικά και ψυχολογικά, ενώ μπορεί να συμβάλλει και σε μια βελτίωση των συνθηκών εργασίας σου κι ό,τι από τα δύο κι αν συμβεί, σίγουρα το χρειάζεσαι ύστερα από τη σχετική ταλαιπωρία που προηγήθηκε!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Αφροδίτης-Δήμητρας στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια χρήσιμη συνεργασία, όπως επίσης στην προώθηση των ιδεών ή του έργου σου κι ίσως δε θα έπρεπε να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επιπλέον, η δημοσιοποίηση ενός επαγγελματικού θέματος ενδέχεται τελικά να λειτουργήσει θετικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes