Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

 

Διαπραγματεύσεις

 

Κριός

Με την Σελήνη απέναντί σου να δέχεται την επιρροή του Κρόνου, θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η και τυπικός/η με τις συνεργασίες σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Επιπλέον, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνεις αντικείμενο μιας αυστηρής κριτικής, τελικά όμως δεν έχεις εσύ το πρόβλημα αλλά ο/η άλλος/η!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε φέρνει κοντά σε άτομα συμβατά με τις ιδέες ή τον τρόπο ζωής σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει, ώστε να εμπλουτίσεις και να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα δημιουργικά ενδιαφέροντά σου. Ίσως, μάλιστα, πάρεις μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να διαμορφώσεις ένα άνετο και όμορφο περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, ενώ θα συμβάλλει θετικά και στην εξέλιξη ενός περιουσιακού θέματος. Επιπλέον, μπορεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να βρεθείς σε μια ανάλογη εκδήλωση «εκτός έδρας».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ζυγό μεγεθύνει τις οικογενειακές ευθύνες σου, ενώ δεν ευνοεί «επεκτατικές» κινήσεις σε περιουσιακά ζητήματα, αλλά μια μάλλον συμβιβαστική πολιτική. Επιπλέον, μια γυναίκα του σπιτιού βρίσκεται σε δύσκολη θέση και σίγουρα θα χρειαστεί τη συνδρομή σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί τα ταξίδια και τις αγορές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει ένα όμορφο δώρο, ενώ γενικότερα ευνοεί τις αγορές ή τις επενδύσεις, ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια πρόταση να συμμετάσχεις σε ένα project με ευοίωνες προοπτικές. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Ζυγό πιθανόν να δημιουργήσει εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Αφροδίτη ανεβάζει την ψυχολογία σου και σε ωθεί να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, αλλά τελικά όπως κι αν… είσαι, θα σε φέρει κοντά σε άτομα που σε συμπαθούν ιδιαίτερα ή εκτιμούν το έργο και τη στάση σου, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Κρόνο, η πολιτική των ίσων αποστάσεων είναι εκείνη που θα σε δικαιώσει, ιδιαίτερα αν προκύψει κάποιο οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα. Μπορεί, ωστόσο, να αναλάβεις από μόνος/η σου ευθύνες που δε σου αναλογούν, δυσκολεύοντας κατά τι τη ζωή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα μιας όμορφης παρέας ή συντροφιάς, διασκεδάζοντας, αλλά και αναπτύσσοντας δράσεις που ωφελούν πολλούς/ες. Επιπλέον, μια φιλία ή μια ομάδα μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια επαγγελματική ή κοινωνική επιτυχία, μέσα από τη δικτύωσή σου με τα κατάλληλα πρόσωπα κι από ό,τι φαίνεται δε θα χρειαστεί να… κοπιάσεις πολύ για αυτό! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολύ πιο ελκυστικό αυτό που «πουλάς».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δε… μπορούν να περιμένουν και η Σελήνη στον Ζυγό σε παραπέμπει σε παραπάνω ευθύνες, που θα «κόψουν» κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να βάλεις φρένο σε μια υπόθεση που κάποιος/α δε διαχειρίζεται με την δέουσα υπευθυνότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να αγοράσεις κάτι που «έχεις βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό, δεν αποκλείεται όμως και να στο δωρίσουν! Επιπλέον, αν αναζητάς κάποιου είδους εγγύηση ή χρηματοδότηση, θα τη λάβεις και μάλιστα με καλούς όρους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στην Παρθένο προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ανεβάζοντας κατακόρυφα τον δείκτη δημοφιλίας σου! Είναι, λοιπόν, μια ευκαιρία να «ξανοιχτείς» κοινωνικά ελπίζοντας στα καλύτερα, ενώ μπορεί να καρπωθείς τα οφέλη και από μια διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes