Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές στην εξέλιξη των πραγμάτων, κατά τα άλλα όμως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής ή αδιάφορος/η, αφού ενδεχομένως να κριθείς αυστηρά. Επιπλέον όμως, φρόντισε να μη φορτωθείς με καθήκοντα άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ακόμη όμως και στις επαγγελματικές υποθέσεις σου οφείλεις να επιδείξεις τη δέουσα προσοχή σε λεπτομέρειες που φαίνεται να έχουν τη σημασία τους. Οργανώσου λοιπόν και προετοιμάσου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Σήμερα, είναι πιθανό να πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα, που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πολύ πιο «σφιχτό/η» στη διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όριά σου, θα τα πάρεις όλα επάνω σου, χωρίς να ωφεληθείς σε κάτι. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ίσως κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν «δικό σου» άνθρωπο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε «φορτώνει» με περισσότερες δουλειές, σου ζητά, μάλιστα, να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η και υπεύθυνος/η τόσο στα λόγια όσο και στα έργα σου. Επιπλέον, καλό είναι να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω να… στενάζει και να υποφέρει, καλό είναι να ξεχάσεις για την ώρα όλα εκείνα τα… ωραία που θα ήθελες και σε ευχαριστούν. Πρωτίστως όμως, οφείλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, κάποια επιτακτική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος και να σε πιέσει να βρεις λύση σε ένα θέμα που χρονίζει και σχετίζεται με τον χώρο σου ή την οικογένειά σου. Ωστόσο, ίσως υπάρξει και μια στενόχωρη παρέμβαση ενός οικείου σου ατόμου στα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, να μην συγχωρεί τα λάθη, με ό,τι κι αν ασχολείσαι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε αδύνατο σημείο του. Καλύτερα, μάλιστα, να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να κάνεις λάθη που θα σου στοιχίσουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι, επίσης, να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να «κουβαλά» τις επιρροές του Άρη και του Κρόνου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ανασυγκροτηθείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις βλέψεις σου. Αυτό όμως είναι ό,τι το πιο ρεαλιστικό για σήμερα και δεν πρέπει να βαρυγκωμάς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα θέμα υγείας, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς τόσο άμεσα, όσο και μελλοντικά, δείχνει μάλιστα αναγκαίο να περιορίσεις διατροφικές συνήθειες, που σε βλάπτουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια, καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις επαγγελματικές συναλλαγές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φερθείς ακριβοδίκαια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σε αυτό δε χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια»! Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια ενδεχομένως να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας δυσανάλογης ευθύνης, που καλό είναι να αρνηθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes