Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Τα προγράμματα υπάρχουν για να… ανατρέπονται!

 

Κριός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα φροντίζει μεν για την… καλοπέρασή σου και σίγουρα θα έχεις τα «τυχερά» σου, καλό θα ήταν όμως να μην αδιαφορήσεις για όλα εκείνα που συμβαίνουν στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού ο Άρης στον Υδροχόο αναπαράγει αντιζηλίες και ανταγωνισμούς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Υδροχόο εξαντλεί την υπομονή σου και σε ωθεί να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε μια υπόθεση που έχει «τραβήξει» πέραν του δέοντος.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για ποικίλες οικογενειακές υποθέσεις, που όμως -αργά ή γρήγορα- θα βρουν τον δρόμο τους. Έτσι, λοιπόν, δείξε ευελιξία απέναντι στις καταστάσεις και μη «διυλίζεις τον κώνωπα»! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να «κλείσεις τρύπες» στα οικονομικά σου, αντίθετα όμως, ο Άρης απέναντί της σε ωθεί να… καταναλώσεις και οφείλεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δύο τάσεις. Επιπλέον, μπορεί να έχεις συναλλαγές με άτομα που χαρακτηρίζονται από κάποιο πάθος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Όσο κι αν η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τονίζει τις πιο «χαλαρές» πλευρές της ζωή σου και σε βοηθά να περάσεις όμορφα, δε θα πρέπει να αγνοήσεις και τον Άρη στον 7ο ηλιακό οίκο σου που προσδίδει στις εξελίξεις μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική υφή, με… μίση και πάθη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέτει ενώπιον ποικίλων προκλήσεων, ενώ κάποια πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν –δίκαια ή άδικα- ανησυχία, κάτι που μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις «σπασμωδικά» απέναντι σε ανθρώπους ή καταστάσεις! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου είτε στην υγεία και τη διατροφή σου, δίνοντας σημασία σε κάποιες ιδιαίτερες λεπτομέρειες, αφού σήμερα αυτές είναι που θα κάνουν την διαφορά. Από εκεί και ύστερα, ο Άρης παραπέμπει σε «πολεμικές» ή ανταγωνιστικές καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εντάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου κι αν δεν πρόκειται για μια προσωπική «κόντρα», που θα ταράξει τα νερά, καλού-κακού τσέκαρε την ευστάθεια μηχανισμών και κατασκευών για να μη βρεθούν στο… κεφάλι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την Σελήνη στον 10ο φυσικό οίκο σου, ανήκεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας, κάτι που μπορεί να πολλαπλασιάσει τις ευθύνες σου και να σε κάνει ακόμη πιο… πολυπράγμονα. Σε κάθε περίπτωση όμως, οφείλεις να δώσεις προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες, που συνήθως δε σε… απασχολούν και τόσο.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Υδροχόο ανακινεί οικονομικά ζητήματα, ξεκινώντας από τη διασφάλιση των κεκτημένων σου. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να παρασυρθείς σε μια επίδειξη, απέναντι σε πρόσωπα που θέλεις να «κερδίσεις», με συνέπεια να μείνεις «πανί με πανί» κι εκεί θα δεις το πόσο σε υπολογίζουν, όταν πια δεν «έχεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στη δουλειά σου, ωστόσο, η συναισθηματική φόρτιση που συνοδεύει τις προσπάθειές σου, μπορεί τελικά να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου, εξ αιτίας της συμπεριφοράς σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να διαπραγματευτείς, «παντρεύοντας» πρόσωπα ή καταστάσεις με αντίθετες αφετηρίες, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η ρεαλιστική απόδοση-σύνθεση φαντασίας και πραγματικότητας. Παράλληλα, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου δείχνει ικανός να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes