Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Έχε τον νου σου στις… κακοτοπιές!

Κριός

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενδέχεται να βρεθείς προ τετελεσμένων, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου και ίσως αναγκαστείς να πάρεις μια δύσκολη απόφαση για το μέλλον σου. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις άγνωστες «ατραπούς», αφού μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Δίας απέναντί σου χαλαρώνει πολλές από τις πιέσεις που δέχεσαι τον τελευταίο καιρό, επιτρέποντάς σου να δεις την ζωή πιο αισιόδοξα. Κι εκείνο που θα διαπιστώσεις πρώτα απ’ όλα είναι ότι, με τη συνδρομή των γύρω σου, πράγματα που έδειχναν «αδύνατα» ή μια ευχή σου, υλοποιούνται με ένα νεύμα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί για να ψάξεις το ποιος/α «ορέγεται» τα κεκτημένα σου, ώστε να μη μείνεις «στα κρύα του λουτρού», πέφτοντας θύμα μιας οικονομικής υπονόμευσης. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τα καλά μιας καθημερινότητας απαλλαγμένης από άγχη και σκοτούρες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα απέναντί σου, αυτά που σου ζητούνται στα πλαίσια μιας συνεργασίας ή της καριέρας σου είναι πάρα πολλά, αφού περιορίζεται η ελευθερία των κινήσεών σου, περίπου εκβιαστικά. Κι αν τύχει να βρεθείς προ τετελεσμένων, μη διστάσεις να πεις το οριστικό «αντίο».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τους «δικούς σου» ανθρώπους, ξεπερνώντας όλα αυτά που έχουν δυσκολέψει τις σχέσεις σας το τελευταίο διάστημα. Ίσως, μάλιστα, λυθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις ένα άνετο περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να σε «δέσουν» στο άρμα ατόμων, που μπροστά στο κέρδος τους δεν έχουν ούτε «μπέσα», ούτε ανθρωπιά ή στην καλύτερη περίπτωση «κουβαλούν» απωθημένα, που καθιστούν την μεταξύ σας συναλλαγή ασύμφορη για σένα. Επιπλέον, ίσως υπάρξει μια κατάσταση συναγερμού στα προσωπικά σου

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον 4ο ηλιακό οίκο σου, καλείσαι να κλείσεις ένα κεφάλαιο της ζωής σου οριστικά και χωρίς πισωγυρίσματα, χωρίς βέβαια να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί κάτι «αναπότρεπτο», που θα σε αναγκάσει να το πράξεις, θέλοντας και μη. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική άνεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Δίας στο ζώδιό σου είναι βέβαια ένα πολύ καλό «χαρτί» στη ζωή σου, αφού ανοίγει τις προοπτικές σου και βελτιώνει την ψυχολογία σου, αλλά από την άλλη πλευρά δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν μονομιάς όλες σου οι επιθυμίες ή να αλλάξει ριζικά μια κατάσταση που σε προβληματίζει για καιρό!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον οίκο των οικονομικών σου, καλείσαι να εγκαταλείψεις επιλογές και πολιτικές που δεν απέδωσαν μέχρι σήμερα ή σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Κι επειδή η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, δεν αποκλείεται να ξανοιχτεί μπροστά σου μια νέα και πλήρως αναβαθμισμένη πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης και ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθούν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, μαζί με τις κακές στιγμές του, αλλά και τον… κακό σου εαυτό και να επικεντρωθείς σε μια νέα και αναγεννητική πορεία. Κι αν το πράξεις, τότε θα δικαιωθείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Δίας στον Σκορπιό αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως, μάλιστα, πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα με την υποστήριξη κάποιου «ισχυρού» ή κάτω από πολύ καλές συνθήκες, όσον αφορά στα μέσα που βρίσκονται στη διάθεσή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον 11ο ηλιακό οίκο σου, ίσως πληροφορηθείς κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί όμως και να τον/ην βγάλεις από τη ζωή σου, ύστερα από όσα θα υποπέσουν στην αντίληψή σου. Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι έχεις να κάνεις με «θηρία».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes