Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τύχη αλλά και επιπολαιότητες

Κριός

Το τρίγωνο Ερμή-Δία ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικονομική «ανάταση» ή τουλάχιστον να σου εξασφαλίσει όσα χρειάζεσαι. Επιπλέον, πιθανόν να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου και να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Παράλληλα όμως, με τον Άρη στον Υδροχόο, στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν κόντρες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Υδροχόο οξύνει τις σχέσεις σου με άτομα που «έχουν λόγο» στη ζωή σου. Επιπλέον, αναμένονται ποικίλα «τρεχάματα», σε κάθε περίπτωση όμως θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δία θα σε φέρει σε επαφή με «κάθε καρυδιάς καρύδι».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ερμή-Δία βελτιώνει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και θα σε βοηθήσει να αποκομίσεις οφέλη τόσο στα οικονομικά, όσο και τα εργασιακά σου, χωρίς μάλιστα να… κουραστείς πολύ! Είναι, λοιπόν, μια καλή ημέρα, είτε για να ψάξεις για δουλειά είτε για να διευκολύνεις τη θέση σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Κατ’ αρχάς, δικαιούσαι να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στη διασκέδαση και το παρεΐστικο κλίμα, που σου υπόσχεται το τρίγωνο Ερμή-Δία! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να λάβεις μια καλή είδηση ή να βρεθείς με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Κατά τα άλλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε θέλει σε εγρήγορση στον οικονομικό τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με τον Άρη στον Υδροχόο να «φορτώνει» με νεύρα και ανυπομονησία είτε τους άλλους είτε εσένα, δείχνει πιο δύσκολο να «επιβιώσει» μια σταθερή συνεργασία κι είναι πιθανό να τα «τσουγκρίσεις» με έναν δικό σου άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά όμως, μπορείς να προχωρήσεις σε μια συμφωνία «ειδικού τύπου».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τρίγωνο Ερμή-Δία αναμένεται να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα συναπαντήματα και «τυχερές» καταστάσεις. Επιπλέον, μη χάσεις την ευκαιρία για μια μικρή «απόδραση» από τη ρουτίνα, κοντά σε πρόσωπα με τα οποία έχεις πολλά να πεις κι εδώ οι φίλοι/ες, αλλά και οι συγγενείς έχουν τον πρώτο λόγο! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διαχειριστείς με τη μέγιστη δυνατή ψυχραιμία τις αντιδράσεις, αλλά και τις έγνοιες ή τους προβληματισμούς ενός αγαπημένου σου προσώπου, αφού μια διαφορετική στάση ενδεχομένως να εκληφθεί είτε ως απόρριψη είτε ως εγωισμός. Στον αντίποδα, καλείσαι να ρισκάρεις μια επένδυση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον Άρη στον Υδροχόο να παραπέμπει σε οικογενειακές εντάσεις, οφείλεις να δώσεις τόπο στην οργή, ώστε να μην «ξεφύγει» το πράγμα. Επιπλέον, αν πρόκειται να διαμείνεις κάπου αλλού, φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά τις προδιαγραφές του καταλύματός σου, αφού είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από αυθαιρεσίες ή ελλείψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Ερμή-Δία ενδέχεται να συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, αλλά και στο να μάθεις διάφορα μυστικά. Επιπλέον όμως, σε καλεί να χαλαρώσεις, έστω και για λίγο, σε ένα «δικό σου» μέρος, μακριά από εξωτερικές παρεμβάσεις. Θα ήταν, επίσης, σοφό να εκμεταλλευτείς τις όποιες παροχές-προσφορές.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Ερμή-Δία προάγει την κοινωνικότητά σου και μέσα στις νέες γνωριμίες σου υπάρχουν μεν «ποιοτικά» άτομα, αλλά και κάποια άλλα που ποντάρουν μόνο στο να κερδίσουν τις εντυπώσεις κι εδώ θα πρέπει να διαλέξεις ποιος/α σου κάνει. Παράλληλα, με τον Άρη στον Υδροχόο να σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει εντάσεις και ανταγωνισμούς στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου, δες το όμως σαν μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις πράγματα. Επιπλέον, καλείσαι να δράσεις άμεσα και γρήγορα για να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ερμή-Δία θα σε βοηθήσει να αποκομίσεις χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες, αλλά και να προγραμματίσεις ένα ταξίδι αναψυχής. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα. Αρκετά διαφορετικό, ωστόσο, είναι το κλίμα σε σχέση με ενδεχόμενες παρασκηνιακές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes