Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, εγκαταλείποντας προς στιγμή όλα εκείνα που κατά την κρίση σου δεν επείγουν, κάτι που μπορεί να εγείρει ενστάσεις, είτε από ένα «παραμελημένο» πρόσωπο είτε από κάποιον «ισχυρό», που έχει διαφορετική άποψη, οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις… αψιμαχίες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Ήλιος στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει κόσμο στο σπίτι, ίσως, μάλιστα, φιλοξενήσεις μια εκδήλωση ή «συνάντηση κορυφής», αλλά δε θα είναι περίεργο, αν βρεθείς κι εσύ σε μια διαφορετική «έδρα» για τους ίδιους περίπου λόγους. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση-συμφωνία γύρω από ένα περιουσιακό ζήτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Λέοντα σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μόνο καλά θα φέρει. Μάλιστα, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ταξιδέψεις, να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και να συνάψεις μια συμφωνία, που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου, ιδιαίτερα ως προς τη δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Λέοντα εξυπηρετεί τις οικονομικές βλέψεις σου, είτε πρόκειται για αγορές-επενδύσεις είτε για τη ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος. Επιπλέον, ίσως λάβεις ένα έμβασμα. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω αναδεικνύει έχθρες και αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν, αλλά τώρα πια κρατάς τα πειστήρια στα χέρια σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου «δουλεύει» για την αναγνώριση και την πρόοδό σου. Επιπλέον, φαίνεται πως η επικοινωνία σου με ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο και τα σχέδιά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Λέοντα ευνοεί επαφές και συναντήσεις για επαγγελματικά-εργασιακά θέματα, ίσως, μάλιστα, ξεμπλοκάρει μια διαδικασία που σε ταλαιπώρησε αρκετά. Συνάμα, θα αρχίσουν να γίνονται ευδιάκριτες και οι θετικές συνέπειες μιας θεραπευτικής αγωγής. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω παράγει εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Με τον Άρη στον Αιγόκερω μια οικογενειακή ένταση μπορεί να ταράξει την καθημερινότητά σου και ανεξάρτητα από το ποιο ακριβώς είναι το διακύβευμα, όλα φαίνεται να οφείλονται σε ζήλειες ή απωθημένα που περίμεναν την… ευκαιρία για να ξεσπάσουν! Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν ζημιές σε οικοσκευές ή από κακοτεχνίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Λέοντα ευνοεί τόσο την καριέρα σου, όσο και τη δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Ίσως, μάλιστα, η γνωριμία σου με ένα «διακεκριμένο» άτομο να γίνει το «κλειδί» της προόδου σου, ενώ δεν αποκλείεται να βραβευθείς για ένα εγχείρημά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Λέοντα σε θέλει «ταξιδευτή», με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου να αποκτούν μάλιστα έναν πιο επίσημο χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς ή να συνάψεις μια επαγγελματική συμφωνία με άτομα-φορείς του εξωτερικού. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Άρης στο ζώδιό σου ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό και πιθανόν κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες, ιδιαίτερα αν «κολλήσουν» κάποια πράγματα που τα θέλεις «εδώ και τώρα». Κάτω από τέτοιες συνθήκες, το σίγουρο είναι ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Ήλιος στον Λέοντα σε βοηθά να γνωρίσεις σημαίνουσες προσωπικότητες και να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως, μάλιστα, συνάψεις μια συμφωνία-συνεργασία, που θα σε ευνοήσει πολλαπλά, είτε άμεσα είτε στο εγγύς μέλλον. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να μην αμελήσεις την υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Λέοντα σου ανάβει το «πράσινο φως» σε οτιδήποτε σχετίζεται με τα εργασιακά ή την καριέρα σου, ίσως, μάλιστα, επισφραγίσεις την πρόοδό σου με μια συμφωνία, που έχει και «άρωμα» εξωτερικού. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναταραχή στο φιλικό περιβάλλον σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes