Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Απελευθέρωση των ενστίκτων!

 

Κριός

Η Σελήνη στον Σκορπιό απελευθερώνει τις επιθυμίες σου, με συνέπεια να αποκτήσεις πράγματα ή αγαθά, που θα «ανεβάσουν» ακόμη περισσότερο την ψυχολογία σου. Από την άλλη πλευρά ωστόσο δεν θα λείψουν και οι αχρείαστες αγορές, ιδιαίτερα αν πρώτα δρας και μετά σκέφτεσαι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό «ανακατώνει την τράπουλα» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τακτική, προκειμένου να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Μάλιστα μια «ευκαιριακή» συμφωνία ή συνεργασία μπορεί πραγματικά να «σου λύσει τα χέρια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις, είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητά σου κι ίσως κάποια στιγμή να «τα παίξεις» από την εναλλαγή των δεδομένων. Φρόντισε ωστόσο να… ξαποστάσεις και να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αναθέτοντας σε άλλους τις πιο κοπιαστικές εργασίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμη να σου προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα ένα συναισθηματικό «άνοιγμα» να σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε θέλει πιο προνοητικό/η σε κοινωνικά ή επαγγελματικά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό συμβάλλει στο να υπάρξουν ευχάριστα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ανεξάρτητα με το αν προς στιγμή θα επικρατήσει μια «αναμπουμπούλα» που θα σε ξεβολέψει. Ίσως μάλιστα να κάνεις πιο «luxury» τον χώρο σου ή να προμηθευτείς κάποια οικιακά αξεσουάρ.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η καθημερινότητά σου διανθίζεται με περισσότερα πήγαινε-έλα, ειδήσεις και κουτσομπολιά, πέρα όμως από «τις άχρηστες πληροφορίες της ημέρας» θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις και κάποια μυστικά της οικονομικής ζωής. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και ένα μέσον που θα σου λύσει τα χέρια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Σκορπιό «φουντώνει» την καταναλωτική σου διάθεση κι ίσως προβείς σε κάποιες αγορές που ήθελες από καιρό, καλό είναι όμως να αναζητήσεις και έσοδα, ώστε να μην διαταραχθεί ο ισολογισμός σου. Ίσως μάλιστα να φανείς και εξαιρετικά τυχερός/η σε αυτήν την προσπάθειά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου αναδεικνύει τα προτερήματα σου και σου παρέχει κάποιες ευκολίες που θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και ανεξάρτητα με το πόσο προσωρινό μπορεί να είναι αυτό, δεν έχεις παρά να το… χαρείς, μένοντας όμως μακριά από «καταστροφικά» πάθη και ζήλειες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις μακριά από εντάσεις, ίσως μάλιστα να σου «κατέβουν» ιδέες και εμπνεύσεις. Επιπλέον θα σου δοθεί η αφορμή για να βελτιώσεις πολλά σε σχέση με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, έστω κι αν σε πρώτη φάση θορυβηθείς από ένα σύμπτωμα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Σκορπιό διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο κι ίσως σε αυτήν την φάση είναι σκόπιμο να αφήσεις στην άκρη τις επιφυλάξεις σου (ιδίως τις ηθικές) και να αφεθείς στην ροή των καταστάσεων, αφού πίσω από μια «πόρτα» που σου ανοίγεται μπορεί να κρύβονται άλλες… δέκα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις δοσοληψίες σου με «ισχυρά» πρόσωπα κι ίσως να λάβεις μια απτή βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Επιπλέον είναι πιθανό να βραβευθείς ή να διακριθείς σε μια υπόθεσή σου, αλλά και να «λάμψεις» με την παρουσία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Συμπαθητικά ή ενδιαφέροντα πρόσωπα σε κάνουν να ξεχνάς τις όποιες δυσκολίες, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε αναζωογονήσει. Παράλληλα βέβαια ίσως νιώσεις στενοχώρια ή μια αίσθηση απόρριψης αλλά μην το βάζεις κάτω!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes