Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κάθε αρχή της εβδομάδος και… δύσκολη!

Κριός

Η Σελήνη στον Λέοντα συμβάλλει στην πλήρη αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητάς σου, αλλά θα σε στηρίξει ακόμη κι αν προσβλέπεις σε πιο χειροπιαστά οφέλη για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Αν, πάλι, έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να «χτίσεις» το μέλλον σου πάνω σε γερές βάσεις, καλά κάνεις, λοιπόν, και καθυστερείς, προκειμένου να γίνουν όλα όπως πρέπει. Επιπλέον, φαίνεται πως ένας δικός σου άνθρωπος θα χρειαστεί τη βοήθειά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα θα εξυπηρετήσει άριστα τα σχέδιά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει τις επικοινωνιακές σου αρετές και σε ωθεί να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο ή να ταξιδέψεις, προκειμένου να σχηματίσεις μια προσωπική άποψη για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη θα σου αναπτερώσει το ηθικό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις φιλίες σου, ιδιαίτερα με άτομα που σου ζητούν να παρακάμψεις το τυπικό μέρος μιας υπόθεσης. Επιπλέον, μην προσφέρεις πολλά, πιστεύοντας ότι θα αναγνωριστούν οι κόποι σου, αφού θα κοπιάσεις άδικα. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξει μια άμεση αύξηση των εσόδων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθά να πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου και να διευρύνεις το target group σου, ωστόσο, και παρά την τύχη που σε συνοδεύει, καλό είναι να μην «ξανοιχτείς» σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις, βασιζόμενος/η αποκλειστικά και μόνο σε υποσχέσεις ή την αισιοδοξία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Εμπόδια και καθυστερήσεις απειλούν να σε «φρενάρουν», με δεδομένη, ωστόσο, την προνοητικότητά σου, ενδέχεται τελικά να βγεις κι από πάνω! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η σε τεχνικά θέματα, όπου έτσι κι αλλιώς έχεις το πλεονέκτημα, λόγω… χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Ήλιο στον Ταύρο, μια οικονομική υπόθεσή σου μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό μην αμελήσεις κάποια «τυπικά» ζητήματα. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αγορές. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν αντιμετωπίζεις έντονες πιέσεις, δες τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από φίλους/ες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα σου προσφέρει την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου και να διακριθείς για αυτό. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Δικαιούσαι βέβαια και να «το ρίξεις» έξω, δίνοντας προτεραιότητα στη διασκέδασή σου, με σοβαρό ενδεχόμενο όμως να χάσεις ένα σημαντικό timing.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε φορτώνει με επιπλέον ευθύνες στη δουλειά σου, ίσως, μάλιστα, κληθείς να λύσεις μια δύσκολη «εξίσωση» οικονομικής φύσεως. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις καταχρήσεις που μπορεί να βλάψουν την υγεία σου. Κατά τα άλλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε ωθεί να επικοινωνήσεις με τον… έξω κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στον Ταύρο σε πιέζει να δώσεις λύσεις στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, προσπάθησε, ωστόσο, να διαχειριστείς το όλο θέμα «επαγγελματικά», χωρίς υπερβολές και κριτικές. Από την άλλη βέβαια, με την Σελήνη στον Λέοντα, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συνεργάτες που όχι μόνο θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο, αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ήλιος στον Ταύρο μπορεί να σε κουράσει με ποικίλα γραφειοκρατικά ζητήματα, ενώ αναμένονται καθυστερήσεις κι εμπόδια στις μετακινήσεις σου. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Λέοντα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που αφορά στην εργασία σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes