Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω «απαιτούν» να εργαστείς περισσότερο και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα αντεγκλήσεων και διαφωνιών κι εδώ θα χρειαστεί από πλευράς σου μια συμβιβαστική στάση, ώστε να μην επέλθει ρήξη με άτομα που σίγουρα τα χρειάζεσαι και σε χρειάζονται!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να αποδεσμευτείς από οικογενειακές δεσμεύσεις και περιουσιακά βάρη. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι σου, ιδιαίτερα σε αποθηκευτικούς ή υπόγειους χώρους. Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω δίνουν την ώθηση για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Με τον Ερμή στον Λέοντα να επηρεάζεται από τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή να έχεις ένα «κακό συναπάντημα». Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως σε κατασκοπεύουν. Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλουν «ετοιμοπόλεμο/η» σε οικονομικά ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω απειλούν να διαταράξουν τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στη ζωή σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Επειδή όμως ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, προσπάθησε να μη δράσεις «εν βρασμώ», αλλά να περιμένεις μέχρι να περάσει η «μπόρα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να επηρεάζεται από τον Πλούτωνα όλα στη ζωή σου γίνονται πιο… απόλυτα και η άρνησή σου να αποδεχθείς κάποια «ημίμετρα» θα σε οδηγήσει σε μια επανεκκίνηση, έστω κι αν χρειαστεί να κόψεις συνήθειες και δεσμούς με άτομα που σε φθείρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζουν να κάνεις πράγματα, ώστε να μην νοιώθεις… άχρηστος/η, αν όμως δεν έχεις τα κατάλληλα μέσα ή τις δεξιότητες, το πιθανότερο είναι να βιώσεις ένα αίσθημα αποτυχίας, γι’ αυτό μην ξανοίγεσαι εκεί που «δεν σε παίρνει».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλουν σε πιέσεις και έκτακτες αναγκαιότητες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως μη βιαστείς να δράσεις, πριν τσεκάρεις την επάρκειά σου σε μέσα και προαπαιτούμενα. Επιπλέον, ίσως να χρειαστούν τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Λέοντα ενδεχομένως να συμβάλλει σε μια εξέλιξη που μπορεί μεν να είναι δυσάρεστη, ορίζει όμως την ολική επανεκκίνησή σου! Ίσως, μάλιστα, προκύψει και κάτι «μοιραίο», που θα σε αναγκάσει να πάρεις τις αποφάσεις σου μια ώρα αρχύτερα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε ωθούν να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, αλλά και την οικονομική σου πολιτική, αφού οι εξελίξεις δε σε δικαιώνουν. Σε κάθε περίπτωση όμως, το καλύτερο θα ήταν να τηρήσεις μια στάση αναμονής, διασφαλίζοντας συνάμα τα κυριαρχικά συμφέροντά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλουν δυναμικό/η, αλλά και «γειωμένο/η», ώστε να πετύχεις έναν πολύ σημαντικό στόχο σου. Ίσως, μάλιστα, η πείρα που έχεις αποκομίσει στη ζωή σου να είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου. Από την άλλη πλευρά, πρόσεξε, μήπως πάθεις κάποια ζημιά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Λέοντα σε ωθεί να «ξεσκαρτάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κρατώντας μόνο εκείνες που πραγματικά σε εκφράζουν. Αν, δε, σου προταθεί μια συμφωνία, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν κάποια «σκοτεινά» σημεία που χρήζουν διευκρινίσεων. Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνουν πιέσεις και εντάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Αυτήν την περίοδο, είναι πιθανό να αναλάβεις μια κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και φυσικά όλη αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει ρήξεις και τριβές, ίσως, μάλιστα, υπάρξουν και διασπαστικές τάσεις. Επιπλέον, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω ενδέχεται να φέρουν τη διακοπή μιας τρέχουσας φιλίας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes