Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Προσφορά και χρησιμότητα

Κριός

Την ίδια στιγμή που ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει πιο… επιμελή και προσεκτικό/η, η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου και δεν αποκλείεται να κερδίσεις πολλά από την επιμονή σου σε μια επαγγελματική υπόθεση που κάποιοι άλλοι θα είχαν παρατήσει από καιρό!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή απλά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται όντας κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, το σύμπαν σε καλεί να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου, αλλά και να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στη διατροφή σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο δίνει προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου και ίσως ήρθε η ώρα να αφήσεις κατά μέρος τα πολλά λόγια και να δεις τι μπορεί να γίνει στην πράξη. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχτείς εκτάκτως επισκέψεις στον χώρο σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Την ώρα που κάποιοι άλλοι ίσως και να ξεκουράζονται, εσύ κάθεσαι πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ορισμένα πράγματα έχουν «κολλήσει». Ωστόσο, θα χρειαστείς ακόμη μεγαλύτερη υπομονή, αφού το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να καταστήσει άγονες πολλές από τις προσπάθειές σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει «θέμα» σε μια συνεργασία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου φαίνεται ότι μια επιτακτική επαγγελματική ανάγκη ή ατυχία μπορεί να σου… κόψει λίγο τη φόρα, ιδιαίτερα αν δεν είσαι εντάξει με τις τυπικές υποχρεώσεις σου. Καλό είναι επίσης να είσαι πιο προσεκτικός/η στην οδήγησή σου και γενικότερα στις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές, όσο και τα… μειονεκτήματά σου! Σε κάθε περίπτωση όμως, το γενικότερο κλίμα είναι συμβατό με τον χαρακτήρα και τις αντιλήψεις σου, οπότε μάλλον κερδισμένος/η ή δικαιωμένος/η θα βγεις σε πρακτικά θέματα

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να σε επηρεάζει άμεσα, μια σχέση ή συνεργασία σου ενδέχεται να βρεθεί σε αδιέξοδο, ιδιαίτερα αν έχεις μπλέξει τα προσωπικά με τα συμφέροντά σου. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια δυσλειτουργία στο σπίτι ή ένα «στενόχωρο» οικογενειακό θέμα κι εδώ πρέπει να κάνεις την… ανάγκη φιλοτιμία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να είσαι τυπικός/η στις συναλλαγές σου και δη τις εργασιακές, αφού αυτό θα «μετρήσει» στις επαφές σου με άτομα που δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια, αλλά και την υπεύθυνη-σοβαρή στάση σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς από μια είδηση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να ρυθμίσεις μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου ή τη δημόσια παρουσία σου. Φρόντισε, λοιπόν, ώστε η έκθεσή σου στο κοινό να γίνει με άρτιο τρόπο, συνθέτοντας, αν χρειαστεί, τις όποιες διαφωνίες.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως όμως να… στενοχωρήσεις κάποιον/α με τα μέτρα που θα λάβεις, ώστε να αποφευχθούν «παρασπονδίες». Παράλληλα, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Σήμερα, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και τη διατροφή σου, ακολουθώντας ένα μάλλον λιτό πνεύμα και περιορίζοντας συνήθειες που αντικειμενικά σε βλάπτουν. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σε «εξαναγκάσει» να ανεχτείς μάλλον πληκτικές παρέες, σε βάρος όλων εκείνων που σε ευχαριστούν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία που… υπόσχεται πολλά! Ίσως όμως χρειαστεί να κόψεις οριστικά τις γέφυρες με πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος, που απλά σε κρατάνε πίσω.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes