Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

Αναζήτηση εναλλακτικών

Κριός

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, κάποια πράγματα φαίνεται να επαναλαμβάνονται κι αν θυμηθείς έγκαιρα το τι σου συνέβη στο παρελθόν, θα έχεις έναν πολύτιμο «οδηγό» και για το παρόν σου. Επιπλέον όμως, θα μπορέσεις να διορθώσεις ό,τι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάτι βέβαια που αντίκειται στην ανάγκη σου να παραμένουν όλα γύρω σου σταθερά και αναλλοίωτα, σύντομα όμως η τάξη θα αποκατασταθεί! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Από τη στιγμή που ο κυβερνήτης πλανήτης σου είναι ανάδρομος, δεν έχει νόημα να επιμένεις σε μια νέα αρχή ή σε μια συμφωνία που αύριο θα αναθεωρηθεί, αφού σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ξαναδείς. Επιπλέον βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ες από το παρελθόν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις ή να επαναδιαπραγματευθείς τη θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια ή αναποδιές στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει έμφαση στην προσωπική σου ανάδειξη, το ζητούμενο όμως είναι να βάλεις τις βάσεις ενός δικού σου συστήματος, ικανού να αντέξει στον χρόνο και να γίνει το σημείο αναφοράς για τους άλλους. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, φαίνεται πως ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για τη διεκπεραίωσή του, καλύπτοντας αναπόφευκτα και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Επιπλέον, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της, από την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι. Φαίνεται, μάλιστα, πως έρχεται την κατάλληλη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, όχι τόσο εξ αιτίας δικών σου λαθών, αλλά κυρίως λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου και το πιο ρεαλιστικό είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή κτίζοντας το «οικοδόμημα» με τους δικούς όρους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ενώ σου δίνει την ώθηση για να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με το εξωτερικό, κάτι που δε θα σε αφήσει διόλου ασυγκίνητο/η! Παράλληλα, μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει καλύπτει το «κενό» μέσα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό, ανοίγει μια παρένθεση στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση είτε για την έλευση φιλοξενούμενων, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές κι όλα αυτά ενδέχεται να κρατήσουν για 1-2 εβδομάδες. Επιπλέον, καλείσαι να επανεξετάσεις τις σχέσεις με τους οικείους σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί νέα δεδομένα στις συνεργασίες σου και καλό είναι να αναλάβεις όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς, έχοντας πλέον μια σημαντική στήριξη. Παράλληλα, ενώ ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου, ενώ αν αισθανθείς ατονία ή κούραση, μην επιμείνεις να ασχολείσαι με δουλειές που μπορούν να γίνουν και αύριο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes