Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με τον Δία στον 8ο ηλιακό οίκο σου να σε «μπολιάζει» με τύχη και να διευρύνει τις οικονομικές δυνατότητές σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις περιττές σπατάλες. Επιπλέον, μπορείς… άφοβα να προχωρήσεις σε ασφαλιστικές-φορολογικές ρυθμίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Δίας απέναντί σου δείχνει κάτι περισσότερο από πρόθυμος να επιλύσει κάθε ζήτημα που σε απασχολεί μέσα από βοήθειες ή την καλή προαίρεση των άλλων προς το πρόσωπό σου, μη διστάσεις, λοιπόν, να εξωτερικεύσεις τα αιτήματα και τις επιθυμίες σου, ενώ σίγουρα μια συνεργασία θα «απογειώσει» τις δυνατότητές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Με τον Δία στον Σκορπιό να ευνοεί… σκανδαλωδώς τα εργασιακά σου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που τα αφορά, είτε είσαι μισθωτός είτε ελεύθερος επαγγελματίας. Στην δεύτερη περίπτωση, μάλιστα, είσαι σε θέση να προσελκύσεις πολύ «δυνατούς» πελάτες, αλλά και να επεκτείνεις τη δράση σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο Δίας στον Σκορπιό θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα με την εύνοιά του σε προσωπικά ζητήματα, αλλά και σε εκείνα για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Υπάρχουν βέβαια και οι διασκεδάσεις που σε… περιμένουν για να γελάσει λίγο ο χειλάκι σου, ενώ αν έχεις παιδιά, δεν αποκλείεται να χαρείς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Δίας στον Σκορπιό φέρνει… χαρές και πανηγύρια στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ η ημέρα είναι «σούπερ» για να προχωρήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα, αλλά και να αναβαθμίσεις… όσο δεν πάει τον χώρο σου, βιώνοντας μια πολυτέλεια που ανταποκρίνεται στο είναι σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Δίας στον Σκορπιό σου υπόσχεται μια ευχάριστη και τυχερή καθημερινότητα, συνδυασμένη με επαφές και μετακινήσεις, αλλά κι ένα «μπαράζ» πληροφόρησης γύρω από ποικίλα ζητήματα, που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον για σένα, μπορεί όμως και… όχι! Επιπλέον, πιθανόν να αποκτήσεις ένα μέσο που θα σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ο Δίας στον Σκορπιό φέρνει μια οικονομική ευχέρεια, ίσως και μια αύξηση των εσόδων σου, που με τη σειρά της θα σε οδηγήσει σε αγορές ειδών που επιθυμείς ή σου λείπουν. Ενδεχομένως, βέβαια, να επωφεληθείς και από κεράσματα ή άλλου είδους προσφορές και φυσικά η ημέρα είναι γόνιμη για επενδυτικά σχέδια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε εφοδιάζει με μπόλικη τύχη και απελευθερώνει τις δυνατότητές σου, βοηθώντας σε τελικά να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου, από τους πιο σοβαρούς μέχρι τους πιο «ανάλαφρους»! Επιπλέον, είναι πιθανό να βραβευθείς ή να τιμηθείς για κάτι, ενώ ένα νέο ξεκίνημα θα στεφθεί οπωσδήποτε με επιτυχία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με τον Δία στον Σκορπιό να «γιγαντώνει» την επιρροή του, πέρα από τα ποικίλα «τυχερά» που θα έχεις, αναμένεται να σου αποκαλυφθούν μυστικά και πληροφορίες, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προετοιμάσεις ένα project στη δουλειά σου, αλλά και για να αναζητήσεις εργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να κοινωνικοποιηθείς και να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τους προβληματισμούς σου, αφού πέρα από τη διασκέδαση που σου γνέφει, οι «πόρτες» που σου ανοίγονται είναι πολλές και μένει να δεις το ποια απ’ όλες θα ανοίξεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει ακριβώς… ότι χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα για να κάνεις τις δουλειές σου αποτελεσματικά, με την στήριξη μάλιστα ενός ισχυρού παράγοντα που διάκειται θετικά απέναντι στα σχέδια σου. Μη «σπαταλήσεις», λοιπόν, την ημέρα σου σε διασκεδάσεις και μόνον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει άφθονες ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, αντλώντας πληροφορίες, αλλά και προωθώντας τα συμφέροντα για σένα! Ίσως, μάλιστα, βγεις ιδιαίτερα κερδισμένος/η από ένα ταξίδι ή σεμινάριο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι που θα σε αναβαθμίσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes