Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, αφού μέσω των άλλων μπορείς να βρεις λύσεις σε κάθε πρόβλημά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, που διευρύνει τους ορίζοντές σου, ενώ ευνοείσαι και σε κάθε δράση που απευθύνεται στο κοινό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου στον χώρο της εργασίας σου, αφού σήμερα ισχύει και με το παραπάνω το «η ισχύς εν τη ενώσει». Κι αν βέβαια ψάχνεις για δουλειά, απλά δημοσιοποίησέ το. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε ωθεί να «δραπετεύσεις», έστω και νοερά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα, με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους προβληματισμούς και συμφωνείτε σε πολλά. Ίσως, μάλιστα, μέσα από το παιχνίδι να «βγουν» αλήθειες και ταλέντα, ενώ αν έχεις παιδιά, θα «καμαρώσεις» για μια επιτυχία τους.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας συμβάλλει σε επισκέψεις, αλλά και μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως, μάλιστα, ανανεώσεις μέρος της επίπλωσης ή του οικιακού εξοπλισμού σου. Επιπλέον, μπορεί να «λάμψεις» σε μια κοινωνική εκδήλωση. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε κάνει ακόμη πιο ευαίσθητο/η απέναντι σε πάσχοντες!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας προσφέρεται για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από καθημερινές υποθέσεις, αξιοποιώντας τις «άκρες» και τις γνωριμίες σου, ενώ αναμένεται να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ίσως, μάλιστα, μπεις σε δίκτυο ή κάνεις ένα μικρό ταξίδι!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί, αφού έτσι θα βρεις ευκολότερα τη λύση του. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια σημαντική διευκόλυνση. Παράλληλα όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ενδέχεται να φέρει λάθη ή παρανοήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας στο ζώδιό σου σε ωθεί να κοινωνικοποιηθείς και να αναδείξεις τις διπλωματικές αρετές σου, κερδίζοντας την άμεση πρόσβασή σου σε κύκλους ή πρόσωπα με κύρος. Επιπλέον όμως, καλείσαι να προσπεράσεις βασικές «αδυναμίες» του χαρακτήρα σου, ξεκινώντας από την… αναποφασιστικότητά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να δικτυωθείς καλύτερα στη δουλειά σου, ενώ αν ψάχνεις για εργασία δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε πρόσωπα που κατέχουν «θέσεις- κλειδιά». Επιπλέον, πιθανόν να ενημερωθείς διεξοδικά για ζητήματα υγείας και διατροφής. Παράλληλα βέβαια, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βάζει να υποψιάζεσαι τον λάθος άνθρωπο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας προσδίδει μια νέα δυναμική στις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη συμμετοχή σου σε ομάδες ή συλλογικούς φορείς, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις κι ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε εμπνέει δημιουργικά και αναδεικνύει την καλλιτεχνική φύση σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, έχοντας, μάλιστα, τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διαφημιστείς ή να προωθήσεις το έργο σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια διάκριση!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας προάγει τη φιλομάθειά σου κι είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική, αλλά και να κάνεις εσύ μια παρουσίαση. Επιπλέον, η ημέρα σου αναμένεται να είναι «ζωηρή» σε επαφές και μετακινήσεις. Παράλληλα όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να αποκαταστήσεις την ισορροπία στα οικονομικά σου ή να κάνεις μια ρύθμιση επωφελή για κάθε πλευρά. Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνουν χρήσιμες και διερευνητικές συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να μεσολαβήσει κάποιος/α υπέρ σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes