Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ραντεβού με το απρόβλεπτο!

 

Κριός

Ο Άρης στον Υδροχόο σε γεμίζει ενθουσιασμό, που μπορείς όντως να μετουσιώσεις σε έργο μέσα από μια συλλογική δράση με «ρηξικέλευθο» χαρακτήρα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να διακοπεί απότομα μια φιλία σου, ενώ καλό είναι να μην υιοθετήσεις παραβατικές πρακτικές. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε απρόσμενες καταστάσεις στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε σχέση με το κοινωνικό ή επαγγελματικό σου status, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις, ξεπερνώντας ενδοιασμούς και ανασφάλειες. Επιπλέον είναι πιθανό να εξυπηρετηθείς αλλά και να σου μπουν εμπόδια από άτομα που δεν περιμένεις. Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου θα δυσκολέψει τις σχέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης τονώνει τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, θα χρειαστεί ωστόσο να δώσεις μάχες για να υπερασπιστείς τις απόψεις σου. Επιπλέον, μπορεί να σημειώσεις πρόοδο στις σπουδές σου ή να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία σε ένα ταξίδι. Από την άλλη, ενδέχεται να προκύψει «από το πουθενά» ένα νομικό ζήτημα ή μια ακραία κατάσταση στην ζωή ενός συγγενή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου, θα σου προσφέρει την ευκαιρία που αναζητούσες για να αλλάξεις επίπεδο στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει όμως κι εσύ να μην απαρνηθείς καινοφανείς ή πρωτοποριακές πρακτικές, αφού σήμερα κάθε τι «παράδοξο» μπορεί να δικαιωθεί. Παράλληλα, ο Ουρανός σε φέρνει πιο κοντά με άτομα που είναι συνάμα ιδιοφυή και «παλαβά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να «πατήσεις πόδι» και να αλλάξεις υπέρ σου το πλαίσιο των συνεργασιών σου, επιλέγοντας πρόσωπα που έχουν το «τσαγανό» για να σε ακολουθήσουν σε ένα σχετικά ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Για τον ίδιο λόγο βέβαια μπορεί και να διακοπεί μια τρέχουσα συνεργασία σου. Παράλληλα, ο Ουρανός στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει να «τριφτείς» με άτομα που έχουν «αιρετικές» απόψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να κάνεις ένα επαγγελματικό «άλμα» που παρά το ρίσκο του, θα αποδειχθεί τελικά μια «κίνηση ματ» έναντι των ανταγωνιστών. Ίσως μάλιστα να εκσυγχρονίσεις ριζικά τον εξοπλισμό σου. Παράλληλα, αναπτύσσεις ακόμη περισσότερο τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, είναι μάλιστα πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης σε ωθεί να πάρεις ένα δημιουργικό ρίσκο και να «σπάσεις το απόστημα» στα προσωπικά σου, καλό είναι όμως να ξέρεις ότι έχεις να δώσεις μάχες με αντιπάλους που σε ανταγωνίζονται. Παράλληλα γίνεσαι πιο ανικανοποίητος/η κι είναι πιθανό να προβείς σε αχρείαστα έξοδα. Από την άλλη όμως αναμένονται και κάποια απρόσμενα έσοδα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με τον Άρη στον 4ο ηλιακό οίκο σου, ο κόσμος σου μπορεί να χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τους «ξένους» μεν να σε υποστηρίζουν αναφανδόν και με τους… δικούς σου να σε μάχονται ή να σε αμφισβητούν θεωρώντας ότι θίγονται από τις επιλογές σου! Επιπλέον, φαίνεται να προκύπτουν τεχνικές εργασίες στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης σε ωθεί να μάθεις ακόμα περισσότερα για ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει αλλά και να συμπορευτείς με άτομα ή φορείς που μοιράζονται την «τρέλα» σου. Στις μετακινήσεις σου ωστόσο πρόσεξε ό,τι… πετάει! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική και να αλλάξεις τα δεδομένα στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Αυξάνονται οι πιθανότητες ενός κέρδους, αρκεί να ρισκάρεις ή να «κυνηγήσεις» την έκπληξη. Από την άλλη πλευρά βέβαια αν θεωρείς κάτι ως δεδομένο, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, ενώ δεν αποκλείεται να σου «την πέσει» κάποιο «αρπακτικό». Παράλληλα, ο Ουρανός στον οίκο της δημιουργικότητάς σου αναδεικνύει τις πιο εξεζητημένες αναζητήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις ποικίλες πρωτοβουλίες και να ηγηθείς μιας αναθεωρητικής ή «επαναστατικής» προσπάθειας, με τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι μάλλον νικηφόρα! Στον αντίποδα όμως ενδέχεται να… υποστείς εσύ τις συνέπειες ενός «αντάρτικου», αν επιμείνεις σε ένα συντηρητικό μοντέλο τρόπου ζωής, ενώ κινδυνεύεις και από πτώσεις αντικειμένων από ψηλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Άρης στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες αλλά και να αλλάξεις άρδην το κλίμα στην δουλειά, ύστερα από μια δική σου αιφνιδιαστική «κίνηση ματ». Επιπλέον, μπορεί να ευνοηθείς από μια ανατροπή των δεδομένων. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο προσδίδει μια σπανιότητα ή ιδιαιτερότητα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes