Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο…

«Όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια»!

Κριός

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε θέτει σε θέση μάχης, είτε για να διεκδικήσεις το δίκιο σου είτε για να αμυνθείς σε έξωθεν προσβολές, σίγουρα όμως θα χρειαστείς και την «αντικατασκοπία» σου! Ίσως, μάλιστα, τα «τσουγκρίσεις» και με ένα πρόσωπο που μέχρι χθες συμπορευόσασταν αλλά τελικά σου έκανε πολλές «λαδιές»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε θέλει πιο ενημερωμένο/η αλλά και υποψιασμένο/η στις συναλλαγές σου, αφού αναμένεται να έρθεις σε επαφή με τύπους που άλλο δείχνουν κι άλλο είναι. Επιπλέον, πρόσεξε καλά που βάζεις την υπογραφή σου γιατί κάποιος/α προσπαθεί να σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί! Διαβάστε περισσότερα στο

http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον, αλλά, αν δεν λάβεις υπόψη σου και κάποιους «πονηρούς» παράγοντες, που «στήνουν» καταστάσεις για λογαριασμό τους, το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα των συγκυριών. Επιπλέον, οφείλεις να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά» που καραδοκούν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον Αιγόκερω «ταράζει τα νερά» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ανεξάρτητα, μάλιστα, με το αν εσύ προσπαθείς να απαλύνεις τις όποιες εντάσεις, αφού η «άλλη πλευρά» επιμένει να κάνει «τα δικά της». Και τελικά δεν αποκλείεται να δράσεις κρυφά, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό προοιωνίζονται ευνοϊκές ρυθμίσεις στα περιουσιακά σου, ενώ παραπέμπουν σε ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Ίσως, μάλιστα, γίνει μια μετακόμιση που θα αναβαθμίσει τον τρόπο ζωής σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω επηρεάζει τα εργασιακά σου και ενδέχεται να υπάρξουν υπόγειες εντάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να σου ανοίξει «μέτωπο» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε εξ αιτίας μιας συμπεριφοράς, που κλονίζει την εμπιστοσύνη σου είτε λόγω κάποιων ψυχολογικών προβλημάτων του. Στο σύνολο όμως των διαπροσωπικών σου σχέσεων επικρατεί ένα… συνωμοτικό κλίμα κι αν δεν θες να «λερωθείς», μείνε μακριά

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στον Αιγόκερω κρύβει πολλές παγίδες για το σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου καλείσαι να αντιμετωπίσεις διαρροές, αλλά και ανεπιθύμητες εισβολές παρείσακτων. Αν, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι το κλίμα παραείναι ήσυχο, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς! Επιπλέον, είναι πιθανό να παρασυρθείς σε ουτοπικές αναζητήσεις στη δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη και ο Δίας στο ζώδιό σου ορίζουν την έναρξη μιας αναπτυξιακής πορείας, που θα συνδυαστεί με πολλές και σημαντικές διακρίσεις για σένα. Επιπλέον, θα έχεις τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα ή απλά της… τύχης! Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στις κινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα, πρόσεξε, όμως, μήπως τελικά «πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος/η», αφού κάποιος/α καιροφυλακτεί για να εκμεταλλευτεί μια απροσεξία σου ή απλά την αφέλειά σου! Παράλληλα, η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό παραπέμπουν σε μια κρυφή υποστήριξη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού θα κληθείς να αντιμετωπίσεις «θολές» και παρασκηνιακές καταστάσεις. Ίσως, μάλιστα, ηγηθείς μιας «σταυροφορίας» ενάντια στην απάτη, όσο δίκιο κι αν έχεις όμως, κινήσου με στρατηγική και πονηριά, αφού το αποτέλεσμα μετράει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη και ο Δίας στον Σκορπιό παραπέμπουν σε μια κοινωνική λάμψη, αλλά και μια ανοδική επαγγελματική πορεία σε διακρίσεις και σε συμφωνίες με ισχυρούς παράγοντες. Το κακό όμως με τη δημοσιότητα είναι ότι μπορεί να βγουν στην φόρα και προσωπικά σου ζητήματα, που θα προτιμούσες να παραμείνουν στο απυρόβλητο!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις με φίλους/ες, αλλά και να σε ωθήσει σε μια δυναμική διεκδίκηση «για το κοινό καλό», πρόσεξε, όμως, μήπως τελικά εμπλακείς σε μια μπερδεμένη ιστορία, εξ αιτίας κάποιων δόλιων πρακτικών που κινούνται στα όρια της νομιμότητας και δεν έχεις ιδέα για αυτές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes