Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Γόνιμες συνθήκες

Κριός

Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά και εργασιακά ζητήματα, αφού έχεις πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις όλα όπως… αγαπάς μέσα από ένα συνεργατικό πνεύμα. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπαιδευτείς και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, η ημέρα είναι ιδανική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία σε… θέλει πολύ πιο κοινωνικό/η και σε καλεί να αξιοποιήσεις τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας. Επιπλέον, μην παραλείψεις να επιχειρήσεις κάτι που θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες, αφού η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι πέραν κάθε προσδοκίας. Επίσης, θα χαρείς την συντροφιά αγαπημένων προσώπων και «διακεκριμένων» ατόμων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία σε ευνοεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου, αν μάλιστα παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου. Επιπλέον, συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό περιβάλλον, στον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό αλλά και σε μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους-συγγενείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Δήμητρα στην Παρθένο σου φέρνει ενδιαφέρουσες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες γνωριμίες, ζητώντας σου απλά να μην χάσεις χρόνο με επουσιώδη ζητήματα Επιπλέον, ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές, ενώ συμβάλλει στην δικτύωσή σου με άτομα που ξέρουν λεπτομέρειες και μπορούν να βοηθήσουν σε μια σειρά ζητημάτων που σε απασχολούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία σε… αναδεικνύει, ενώ ευνοεί και τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες μέσω τρίτων, ίσως μάλιστα γνωρίσεις ένα άτομο, πρόθυμο να σε χρηματοδοτήσει. Επιπλέον, σε περιουσιακά ζητήματα «ψήνεται» μια νομική ρύθμιση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου, αίροντας περιορισμούς που υπήρχαν μέχρι χθες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου εξυπηρετεί άριστα κάθε είδους δραστηριότητα και μπορεί να σου εξασφαλίσει ποικίλα πλεονεκτήματα, γι’ αυτό μην διστάσεις να κοινοποιήσεις τα θέλω σου, προς κάθε κατεύθυνση. Επιπλέον καλά θα κάνεις να… ξεπορτίσεις ή να επικοινωνήσεις προς τα έξω με κάθε μέσον, αφού θα μάθεις πολλά μυστικά, αποκτώντας μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά τόσο στα εργασιακά, όσο και τα οικονομικά αρκεί να επικοινωνήσεις το όποιο θέμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξυπηρετηθείς από κάποιον/α άλλον/η, ώστε να επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, αν στοχεύεις σε μια προώθηση σου μέσα από τα media, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος και ευνοείται η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα, μια νέα γνωριμία αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου– ιδιαίτερα των επαγγελματικών. Παράλληλα, αναδεικνύεται ο κομβικός σου ρόλος σε ποικίλες υποθέσεις, από τις κοινωνικές δράσεις με συλλογικό χαρακτήρα μέχρι τις «κολεγιές» με ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Σήμερα μπορείς να βγεις πολύ ωφελημένος/η, από τη συμμετοχή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αναδεικνύοντας τα ταλέντα σου και ιδιαίτερα την ικανότητά σου να γίνεσαι η ψυχή της παρέας. Επιπλέον, το εξάγωνο Δήμητρας-Δία θα σε βοηθήσει να επικυρώσεις μια συμφωνία και να δικτυωθείς σε «κανάλια» που θα δώσουν στις ιδέες και τα σχέδια σου μια συγκεκριμένη προοπτική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία σε βοηθά να επεκτείνεις τον κύκλο των επαφών σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο, εδώ ισχύει μάλιστα το… όσο μακρύτερα, τόσο καλύτερα! Επιπλέον δεν αποκλείεται να συνάψεις μια συμφωνία που θα σε ξεμπλοκάρει και θα διευρύνει τις οικονομικές προοπτικές σου ή να λάβεις μια «δέσμη» πληροφοριών, καταλυτικών για την πρόοδό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια νέα φάση, όπου εκτός από την τύχη και τις ικανότητές σου θα «μετρήσουν» πολύ και οι δημόσιες σχέσεις. Εξέτασε το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες και τις επαφές σου, αναθέτοντας τα δύσκολα ζητήματα σε άλλους, αφού έτσι θα γίνει καλύτερα η δουλειά σου και θα εξασφαλίσεις περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Δήμητρα στην Παρθένο παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, αρκεί βέβαια να «δεις» τις λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους ή τους συνεργάτες σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να προβάλλεις τον εαυτό σου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή τα media.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes