Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Πάρε τις αποφάσεις σου

 

Κριός

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο ευνοούν τα επαγγελματικά σου και σε καλούν να προχωρήσεις άφοβα τα σχέδια σου, αφού έχεις κι ένα επιπλέον ατού μέσα από διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Επιπλέον, αν ψάχνεις για δουλειά, είναι μια καλή μέρα για το… κοινοποιήσεις σε πρόσωπα που έχουν «άκρες» και θα σε βοηθήσουν

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο σε κάνουν πολύ πιο κοινωνικό/η και αναμένεται ένα πλήθος επαφών, ιδίως ψυχαγωγικού χαρακτήρα, αφού τα «πάρε- δώσε» με αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν τον πρώτο λόγο, ίσως μάλιστα να πάρεις και μια μεγάλη χαρά από αυτά. Παράλληλα, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο αγωνιστικό/η.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Καλείσαι να βρεις πρακτικές λύσεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να φιλοξενήσεις κόσμο στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου ενισχύει την «δίψα» σου για γνώση αλλά και την άρνησή σου να αποδεχθείς συμβάσεις και νομικά «τερτίπια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο προάγουν την κοινωνική σου ζωή και αναμένονται νέες γνωριμίες που θα σε χαλαρώσουν και θα σε διασκεδάσουν. Επιπλέον είναι πιθανό να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι ή να βιώσεις κάτι ευχάριστο και «δροσιστικό». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικά «σκαμπανεβάσματα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο προσδίδουν μια…. συμφέρουσα κινητικότητα στα οικονομικά σου και είναι πιθανό να προβείς σε μια λειτουργική ρύθμιση ή συμφωνία αλλά και να αποκτήσεις αγαθά που επιθυμείς. Επιπλέον, αν ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα βρεις τις κατάλληλες «άκρες». Παράλληλα, ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και για επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο Άρης σε ωθεί να «ξεμπερδεύεις» γρήγορα με διάφορες δουλειές της καθημερινότητας, ώστε να σου μείνει περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και δημιουργικές ενασχολήσεις, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Καλείσαι καλούν να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις κοντά στην φύση Επιπλέον, ευνοείται η ρύθμιση μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου, ενώ φαίνεται πως θα λάβεις και μια κρυφή στήριξη. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο «ορεξάτο/η» για ερωτικά ή τυχερά παιχνίδια, με την αδρεναλίνη σου να φτάνει στα… ύψη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο ανανεώνουν τον κοινωνικό σου κύκλο, παράγοντας νέα ενδιαφέροντα και νέες φιλίες, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις διαμεσολαβητικό σου ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει στην πίεση και τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Σε ένα μεγάλο κοινωνικό ή επαγγελματικό εγχείρημα, αν κινηθείς λαμβάνοντας υπόψη σου τις γνώμες και τις συμβουλές των άλλων, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να καταφέρεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης εξάπτει την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου, με συνέπεια να «ανεβάσεις» ταχύτητα και να πολλαπλασιάσεις τις δράσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο δρομολογούν ευχάριστες επαφές ή μετακινήσεις, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα –ιδίως του εξωτερικού– που σίγουρα έχουν να σου πουν ή να σου δείξουν κάτι χρήσιμο και λειτουργικό. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκαλέσει μια ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο ευνοούν τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση που θα απελευθερώσει κι άλλο τις δυνατότητές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να εκμεταλλευτείς άριστα τις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο ευνοούν τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς, αφού σου ανοίγονται ενδιαφέρουσες προοπτικές. Επιπλέον, φαίνεται πως η ημέρα έχει… ευχάριστες κοινωνικές απαιτήσεις και δεν έχεις παρά να «τσιμπολογήσεις» λίγο από την κάθε μια!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes