Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ισχυρά πάθη

Κριός

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σου καθιστά σαφές ότι ο κόσμος δεν είναι «αγγελικά πλασμένος» κι αν πορεύεσαι με τον σταυρό στο χέρι, το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα των καταστάσεων. Επιπλέον, σου ζητά να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο της ζωής σου, ακόμη κι αν αυτό σε «πονάει»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε καλεί να κάνεις γενική καθαριότητα κι ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου και σε εργαλεία ή συσκευές, που δεν σου κάνουν πια. Επιπλέον, μπορεί να μελετήσεις σε βάθος ένα γνωστικό αντικείμενο ή να μυηθείς σε κάτι, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου αναμένονται κακοτυχίες.Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η ημέρα σου επιφυλάσσει επαφές, μπόλικη πληροφόρηση και μετακινήσεις, που αναπόφευκτα θα σε αφήσει πολύ ικανοποιημένο/η! Παράλληλα όμως, φαίνεται πως κάποιος/α δεν «παίζει» καθαρά κι αν τον/την εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει συναισθηματικά και οικονομικά. Επιπλέον, μπαίνεις σε δίλημμα για το αν θα «κλείσεις τα μάτια», προκειμένου να καρπωθείς οφέλη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ναι μεν διαθέτεις έντονο σεξαπίλ, ωστόσο η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα «απειλεί» να σε ρίξει στα… σκληρά, μέσα από όχι ευχάριστα συμβάντα ή το οριστικό τέλος μιας υπόθεσης που θα προτιμούσες να εξελιχθεί διαφορετικά. Επιπλέον, εγείρει ένα ηθικό ζήτημα σε σχέση με τις μεθόδους που θα υιοθετήσεις ή θα σου προταθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Φαίνεται να βρίσκεσαι πολύ κοντά σε μια προσωπική διάκριση, ενώ ένας φίλος ή μια φίλη πιθανόν να σε ενημερώσει για τα τεκταινόμενα ή να μεσολαβήσει υπέρ σου. Ανάλογες βοήθειες βέβαια μπορείς να πάρεις κι από έναν συλλογικό φορέα. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε προειδοποιεί να προσέξεις τα νώτα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, τα σχέδιά σου ευνοούνται, φαίνεται, μάλιστα, ότι θα «σου σταθεί» ένα ισχυρό πρόσωπο, αλλά καλό είναι να επιβεβαιώσεις την υποστήριξή του μέσα από την παραγωγή ενός συγκεκριμένου έργου κι όχι μόνο με «θα»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα καταφέρεις να «κλέψεις» τις εντυπώσεις! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Σήμερα το σεξαπίλ σου είναι… ακαταμάχητο, ελκύεις, ωστόσο, άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις ή είναι κάπου μπλεγμένα. Καλό είναι, λοιπόν, να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις και τις αποστάσεις σου, αφού η εμπλοκή σου μαζί τους μπορεί στη συνέχεια να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Σήμερα, καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνουν σημαντικές εκμυστηρεύσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να κάνει την καθημερινότητά σου πιο μελαγχολική, μέσα από δυσάρεστα βιώματα ή μια «μοιραία» εξέλιξη, την οποία δε γίνεται να αποτρέψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Σήμερα, δημιουργούνται νέα και θετικά δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, σου δοθεί η ευκαιρία να «ανοίξεις τα φτερά σου» και προς το εξωτερικό, είτε για δουλειά είτε για αναψυχή. Παράλληλα, στον οικονομικό τομέα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε φέρνει προ διλήμματος, αφού, αν ενδώσεις σε μια συνεργασία, κινδυνεύεις να χάσεις την ανεξαρτησία σου κι αν την απορρίψεις θα σε «πονέσει»! Ίσως, πάλι, θελήσεις να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α, που δρα αδιαφανώς, το βέβαιο όμως είναι πως δεν θα μπορέσεις να απεμπλακείς, χωρίς να «ματώσεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Από την μία πλευρά, η ημέρα απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από δερματικά ή ορμονικά προβλήματα ή να καταναλώσεις ακατάλληλες τροφές. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί καταλυτικές εξελίξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εμπλουτίσεις ή να επεκτείνεις τον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς σε μια περιουσιακή ρύθμιση. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν και τα εργασιακά σου. Από την άλλη, οδηγείσαι σε μια δύσκολη απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes