Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις ή με εργασιακά θέματα, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τις αντοχές σου, αφού προηγείται η υγεία σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σε κάνει «έξω φρενών».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει προσωπικά θέματα, ίσως, μάλιστα, εμψυχώσεις έναν «δικό σου» άνθρωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, το θέμα όμως είναι ποιος/α θα στηρίξει ψυχολογικά κι… εσένα! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να επιταχύνεις κάποιες διαδικασίες, για να πετύχεις «εδώ και τώρα» έναν σημαντικό στόχο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν κυρίως στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως, μάλιστα, κληθείς να διαχειριστείς ευαίσθητες καταστάσεις, που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη «ταράζει τα νερά» σε εργασιακά θέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο θα φέρει καθυστερήσεις και αναποδιές στις επαφές και την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», αν δεν προετοιμαστείς σωστά και δε δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες. Σε κάθε περίπτωση όμως, ευνοεί μελέτες, στατιστικές και την προετοιμασία μιας κατάστασης!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να προκαλέσει μια ανησυχία για τα οικονομικά σου, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να «μαζευτείς» λίγο, από την άλλη πλευρά όμως, θα υπάρξουν και έξτρα έσοδα, γι’ αυτό μην αγχώνεσαι και μην μετράς διαρκώς τα «κουκιά»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρίζει αναπόφευκτα το πρόσωπο της ημέρας, ιδιαίτερα ως προς την παροχή υπηρεσιών και σε αρκετές περιπτώσεις θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις τον «επαγγελματία» εαυτό σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα φέρει ποικίλες εντάσεις, επειδή όμως δεν υπάρχει κάτι το κακοπροαίρετο, ας μην δώσεις υπερβολική έκταση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής, αυτό όμως δε σημαίνει πως θα πρέπει να γίνεις… υποχόνδριος/α κάνοντας την τρίχα τριχιά! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποιο «θέμα» στα οικονομικά σου, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης είτε εξ αιτίας μιας έξωθεν διεκδίκησης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να αξιολογήσεις μια φιλία ή τη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, με βάση όχι αυτά που λέγονται, αλλά εκείνα που γίνονται. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σου προσδίδει μια σχετικά «άγνοια κινδύνου», με συνέπεια να γίνεις πιο τολμηρός/η!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο προδιαθέτει για μια ημέρα με αυξημένες απαιτήσεις, αλλά και με συναλλαγές με άτομα που έχουν μια τελείως διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και σίγουρα θα χρειαστεί να συμβιβαστείς, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να επιταχύνεις τις προσπάθειές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις σου ή να μάθεις μια τεχνική, που είναι απαραίτητη για τη δουλειά σου. Ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να κάνεις κι ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ένα σεμινάριο που θα σου μάθει «νέα κόλπα»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο σε θέλει πιο εργατικό/η, αλλά και προνοητικό/η στην οικονομική σου διαχείριση, αφού αναμένονται αναγκαία έξοδα, είτε για την αγορά εξοπλισμού είτε για θέματα υγείας. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να δράσεις άμεσα για να διακριθείς στον κοινωνικό-επαγγελματικό στίβο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στην Παρθένο μετατοπίζει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις συνεργασίες και γενικότερα στο τι κάνουν οι άλλοι υπέρ ή εναντίον σου, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να παρέμβεις στις εξελίξεις προκειμένου να μη σε «ρίξουν». Επιπλέον, μια συνεργασία σου φαίνεται να δοκιμάζεται από αντικειμενικούς περιορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes